Prima luna gratis?Super, pana la urma merita sa NU mi-l modez.Mersi mult MRIacob, pana la urma cred ca am sa cumpar jocurile ;)thx
Printable View
Prima luna gratis?Super, pana la urma merita sa NU mi-l modez.Mersi mult MRIacob, pana la urma cred ca am sa cumpar jocurile ;)thx
mersi de lamurire ronan1 .vinde cineva un hdd de xbox 360 de 20 gb la mana a doua :)) ?
so...nu stiu ce naiba sa fac..am consola modata, jocuri copiate nu am jucat niciodata pe live, decat cateva acum mult mult timp fara sa am live..daca e sa primesc ban, nu o sa mai pot transfera gamertagul pe alta consola si sa mearga sa instalez jocurile pe hdd pe consola NOUA sau sa fac achievementuri? si salvarile de la jocuri cum le pot transfera de la consola la consola?
sper ca ati inteles ceva din intrebarea mea dar sunt terminat dupa ziua de azi..
multumesc anticipat.
major nelson=ceausescu al consolelor
ok multumesc mult! deci pot sa stau linistit..imi merit soarta ca mi-am modat in the first place consola deci nu o sa plang dupa live pe ea...dar ar fi fost nasol sa devina contul total de nefolosit.
Thx again!
hai sa`l executam in call of duty mw2 :))
Astazi se lanseaza noul update de dashbord cu mai multe optiuni pentru socializare, Facebook, Twitter si multimedia cu radio prin Last.fm, video prin Zune HD. Sincer nu stiu daca sa il fac acum online sau sa mai astept pana apare cu vre-un joc pe DVD cu update-ul inclus, parca vad ca dupa ce o sa fie lansat o sa apara un nou val de useri banati care acum nu o sa mai dea vina pe faptul ca si-au modificat consola ci pe noul firmwire, sunt si curios cat din continut o sa putem accesa si noi cu IP de Romania chiar daca noi avem conturi de US si UK.
last.fm nu merge de la noi si zune asemenea (nu am incercat sa cump nimic pt ca sigur nu va merge). eu am update-ul de ceva vreme ca am intrat la preview
poate Dj Mo a incercat sa ia ceva de pe zune
LE: daca nici el nu a incercat o sa iau un episod ceva mai ieftin sa vad exact
chiar imi pare rau de last.fm , interfata pare facuta chiar bine pe xbox , imi importase si radiourile care le aveam facute pe site si alte chestii..
Nu merje nimic fara vipien.
...eu n-am primit niciun update :(
Au, si eu credeam ca este un update de dashbord cu o gramada de taburi schimbate, dar asa este cam nasol, si ocupa oare mult toate astea daca le downloadez asa pe fiecare ca xbox-ul meu este un arcade jasper si mai am numa 214 MB. A inca ceva, trebuie sa le caut pe acolo prin taburi pe live sa sunt undeva anume?
Last.fm l-am gasit la Music si Zune la Video.
FaceBook era pe canalul ala care-ti apare cand te loghezi si al carui nume imi sta pe limba da' nu-mi vine. S... something.
E penal. Eu credeam ca Facebook va fi incorporat in Dashboard.
Ce rost are sa ies din joc, sa postez ceva si dupa aia sa reintru. Sau ceva de genu. Ar fi fost MUUUULT mai tare daca apasam butonul de dashboard, postam "whoohoo am facut achievement-ul X" sau ce mi-a trecut prin cap, si reveneam la joc.
Last.fm la fel. Speram sa pot asculta muzica in background in timp ce ma joc sau ceva.
S...Spotlight :)
As the Rage guy would say: Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu