A...Eu credeam ca GP sunt Sanyo , eu am numai GP de 2500mAh
Printable View
Game News HQ - No 250GB 360 hard drive planned outside of bundles
Quote:
While filling up your 360's hard drive is getting to be an easier and easier task thanks to the plethora of quality downloadable games and game demos on the system it doesn't seem that Microsoft will be releasing a 250GB hard drive on the regular any time soon. Speaking at X10 to Joystiq Xbox Live Product Manager Aaron Greenberg said that the 250GB hard drive is going to remain exclusive to limited edition bundles like the Modern Warfare and Final Fantasy XIII ones.
...povești. Așa au zis și de 120GB - și după c�teva luni lol
multumesc cred ca o sa imi cumpar sanyo eneloop
;)
mie acumulatorii originali mi se par cei mai buni
Pagina Produsului
cel mai bun :D
exact asta vroiam sa zic si eu...un play and charge e cea mai buna alegere
Play and Charge e un gunoi. Mi-am luat si eu si dupa cateva zile a cedat, pot folosi controllerul doar legat non stop prin cablul de incarcare, e mort acumulatorul. Am luat un charger + 2 baterii evolio (totul la 18.99 lei :) - nou nout din magazin). Pana acum e ok :)
Eu am 2 acumulatori Energizer de 2500mah luati de peste un an si merg perfect.Am dat doar 15ron pe amandoi din pasajul de la Romexo.
Poate cineva sa imi explice cum e treaba cu Fable 2 in co-op(2 pe acelasi xbox)?Am citit ceva dar nu prea am inteles cum e cu player 2 .....
De ce man ? Nu mai e democratie ? Pt mine e un gunoi, 100% failure, am unul, mi-a cedat dupa cateva zile. As putea sa-l trimit la garantie de unde l-am luat, dar ma costa mai mult trasnportul dus-intors decat acumulatorul, asa ca am preferat sa cumpar un incarcator+baterii.
Game News HQ - How Xbox Live Works On Windows Phones 7 Series (Xbox Live)
Quote:
As expected, Microsoft's Steve Balmer announced Xbox Live support for the upcoming Windows Phone 7 series at the Mobile World Congress, but what exactly will Xbox Live users be able to do on their phones?
According to the official press release, not all that much. Accessing Xbox Live through the Windows Phone 7 Games hub will allow you to collect achievements, building your Gamerscore on the go, check out Xbox Live leaderboards, and manage your friends list. You'll be able to play certain turn-based games, though not in real-time - one player takes a turn, and then waits for the other to receive it and respond. And you'll also be able to look at your Xbox Live avatar, which you can do with any phone with a web-browser right now anyway.
Eu am mers pe acumulatori obisnuiti, Sanyo Eneloop de 2100MHa, sunt excelenti la xbox ca au low discharge si nu joc in fiecare zi, iar cand iau controlerul pot sa continui sa joc si dupa o saptamana.
am o problema,la mine in camera nu am tv hd si as vrea sa cumpar un cablu vga hd pt xbox 360,calitatea imaginii va fi buna si va merge hd pe un monitor philips 220e full hd wide screen 16:9 rez 1920x1080 ?
am 2 controllere originale pt xbox noi, pun baterii noi alcaline la amandoua dupa o zi unu din controllere cedeaza, schimb bateriile totul ok, bateriile naspa zic eu.Dupa o alta zi acelasi controller moare...schimb baterii functioneza.Acum pun bateriile "vechi" de la asta care a murit la primul controller, surpriza ....functioneaza.Acum vin cateva intrebari : cat ar trebuie sa tina un set de baterii pe un controller cu vibratie activata si 4-5 ore pe zi folosit si de ce unu din controllere dupa o zi practic nu mai recunoaste bateriile ?Sa fie defect ?
Nu e defect dar nu are cum sa te tina mai mult daca e si vibratia activata.
Incearca niste acumulatori.
ok si de ce bateriile "consumate" la alt controller functioneaza ?De aici am dedus ca ar avea ceva controllerul.
Repedeeeee! :)
...merge pe X360 PAL? :-? - sau la DVD-urile cu filme/desene nu contează regiunea? :-?
http://www.consolegames.ro/forum/282271-post3240.html
Merci!