Da mai am, am avut noroc ca mi-am luat de la Emag si este pe 3 ani... C'est la vie.
Printable View
Da mai am, am avut noroc ca mi-am luat de la Emag si este pe 3 ani... C'est la vie.
lucky you am consola din 2006 :)
aaa si sa nu uitam ca vei ramane fara consola 4 saptamani poate chiar mai mult
poti sa imi raspunzi si mie RazvanL daca cunosti in legatura cu ce am scris acolo? Ms frumos :)
Din moment ce nu m-am atins de ea atata timp nu va fi o problema :D M-am uitat pe site la ei si mai au doar Xbox Arcade in stoc la 9 mil, iar a mea este Premium si cand am luat-o era 11.5 mil. Banuiesc ca nu au cum sa-mi dea Arcade dar nici alta consola, este posibil sa-mi primesc banii inapoi? :naughty:
flagged = marcat. Asta am zis si eu in post. Oricum, sunt sisteme automate, a fost marcat automat.
Wooooooooooooo! :gamer::gamer::gamer:
haha MLG nu a aprobat controleru si iei si-au facut un logo ca si cel de la MLG
http://www2.razerzone.com/asset/camp...ges/banned.jpg
http://www.joystiq.com/media/2006/04/mlg_logo_4252.jpg
Se știa de c�teva luni bune că n-a fost aprobat la MLG. Am și scris pe forum. Iar acel LOGO e universal, nu aparține MLG-ului.
sper sa nu para o intrebare idioata...
o sa zbor cu avionul si vreau sa stiu daca e recomandat sau nu, sa las consola in trolleru de cala?
e in cutia ei ambalata bine, dar totusi ma gandesc la zdruncinarile de care o sa aiba parte prin aeroporturi....
multumesc
ar trebuii sa iti iei un fel de asigurare pe consola pentru ca eu stiu cum se "incarca" pachetele pe acolo. un prieten a lucrat acolo si a zis ca tot ce e mic si usor cate o data e o minge de fotbal sau cate o data un rugby.. so... incerca daca poti sal iei cu tine (bagaj de mana).
Io cred ca tu nu stii ce inseamna sa cari dupa tine ca bagaj de mana o consola.... :|
Hypnotic daca o ambalezi bine si o pui in valiza printre niste haine sau orice altceva nu o sa ai nicio treaba cu ea. Si eu mi'am luat PS3'ul din America si am venit cu el pe avion (in valiza) si nu a patit nimic. De ex. am adus si o oglinda in rama impachetata bine intre haine si nu a patit nimic:) Deci nu as vedea o problema prea mare.... Peace!
Nu este absolut nicio problema cu consola, am zburat eu cu ea, ma rog, fara cutie.
In primul rand nu ar respecta marimile ce trebuiesc pentru bagajul de mana. In al doilea rand nu cred ca stii ce grea e cutia consolei, mai bine nu ziceai nimic.
Am si eu o problema.Vreau sa cumpar GOLD Subscription de pe Xbox Live dar nu pot.Am facut cont pe Paypal si nu ma lasa sa pun bani la ei,cardul este Visa electron de la Transilvania.Multumesc anticipat.
multumesc pt raspunsuri, o s-o las in bagajul de cala, ma bazez pe faptul ca are 32 kg si nu poate fi azv�rlit asa usor :))
am cautat pe forum dar nu am gasit nici un topic asemanator. si am zis sa intreb aici. are legatura pe departe cu thread ul:D. vreau sa cumpar un tv lcd pentru x360. problema este ca nu ma pricep deloc la asa ceva. am auzit tot felul de pareri, ca unele tv uri nu sunt bune pentru console din cauza lag ului, sau ca exista un standard de o anumita dimensiune a diagonalei in functie de cat de departe sau aproape stai si te joci la el, etc. in limita pretului de 2000 lei, pentru o camera de zi, distanta maxima 3.5m. aveti cateva exemple, sau un link ceva de unde sa ma documentez? multumesc.