Asta este motivul pentru care nu e clara imaginea. Cablul este facut pentru televizoarele vechi cu tub. Cumpara un cablu HDMI de pana in 50 RON si vei vedea o diferenta foarte mare.
Printable View
am si eu o intrebare,am cumparat un joc din marketplace si vreau sa il sterg de pe hard,daca il mai vreau dupa trebe sa il mai cumpar odata ?:-/
Salut, am si eu o problema, am downloadat Sky TV, mi-am facut cont (am selectat UK), pot sa vad Sample Channel insa cand vreau sa ma loghez nu merge, pur si simplu imi apare un dialog (o fereastra) goala cu un buton de OK.
Aveti vre'o idee care ar putea fi problema ? Tin sa precizez ca ma pot loga pe Sky.com - your home for the latest news, sport and entertainment cu contul creat.
Esti localizat fizic in UK ? Nu cred ca merge altcumva
Nu, sunt in Bucuresti.
Daca ii dau clear sistem cache o sa mi se stearga tot ce am pe hdd?
cum ? lol .. no way. curata doar hardul de registrii inutili ...e recomandat chiar , din cand in cand
Buna dimineata baieti..mai am o intrebare legata de data asta de Kinect (nu stiu daca e locul potrivit): unde pot gasi pozele facute de Kinect in timpul jocului...sunt apocaliptic de amuzante..:)) Multzumesc
Salut am si eu o intrebare cind mi-am luat xbox mai dat o cartele care scire 800 microsoft point ce pot face cu ea
Salz! Puteti sami raspundeti la o intrebare? Daca am demodat consola(xbox) pot sa o modez la loc (pt am a conecta la net si a scapa de eroare).Daca da spunetimi un loc in bucuresti unde se poate face acest lucru.:-/
---------- Post added 04-12-2011 at 10:01 PM ----------
Salz.Mi-am demodat xboxul si ma intrebam daca pot sa il modez la loc(pentru a ma conecta cu el la net si a scapa de eroare).Daca se poate plz spunetimi un loc in Bucuresti unde se poate face acest lucru.
Nu ai ce sa-i mai faci!
PS: La varsta ta, ar trebui sa te intereseze scoala.. nu modarea!Quote:
DEMOD�T, -Ă, demodați, -te, adj. Care nu mai este la modă; �nvechit, perimat. – V. demoda. Cf. fr. d�mod�.
Scz am scris la 1(noaptea) codat/decodat.....
Ferict? In fine puteti raspunde? :-/
Tinere, cum ai scris postul ala nu e de la oboseala, crede-ma...e de la lipsa cartii...ai intarit asta si in al doilea post....ma dor ochii cand vad asta, nu pot sa raspund la intrebare, consider ca e limba straina pe care nu o cunosc.
fara suparare, dar nu crezi ca esti cam rau cu el ? cam cu sictir? cam plin de tine ?
din nou , fara suparare, este doar parerea mea.