Am si eu o intrebare: Dupa ce am terminat jocul ce trebuie sa fac ca sa termin si restul misiunilor?
Printable View
Am si eu o intrebare: Dupa ce am terminat jocul ce trebuie sa fac ca sa termin si restul misiunilor?
k1du: nu ai alta solutie (momentan) decat sa incarci o salvare anterioara... la urmatorul addon am inteles ca se va continua story-ul, sau mai bine zis nu se va termina jocul odata cu terminarea questului principal.
Oare vor scoate in viitorul apropiat jocul cu toate cele 3 DLC-uri :-? ?
Au facut astfel cu Oblivion; de ce nu ar face si cu Fallout?
O salvare inainte de terminarea jocului. Adica inainte sa te apuci de ultima misiune sa poti face si restul de side-quest-uri.
Fallout 3 Broken Steel DLC Debut Trailer:
Fallout 3 Video Game, Broken Steel Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
Sper sa va placa pe mine intr-un fel ma impresionat.Nu am mai vazut acest filmulet pe aici daca este imi cer scuze(cu toate ca este destul de nou:P)!:)
Cam tarziu si eu... dar... downloading Broken Steel. Recomandati sa iau totodata si celelalte 2 addonuri, sau sa imi fac de cap cu Broken Steel ? Nu de alta, dar am inteles ca unele chestii sunt cam overpowered dintr-un addon in altul :)
Later Edit: Gata, am "terminat" si Broken Steel. Frumos. Foarte frumos. Ma asteptam sa fie un pic mai lung, dar, eu zic ca a meritat. Macar pentru faptul ca s-a continuat pana la nivel 30 (eu l-am terminat cu level 29) si pentru imaginea de "final". Dar nu zic mai multe, go play it. And btw, Tesla Coil definatelly rulez !
Acum ma intreb daca sa iau si celelalte 2 addonuri... probabil ca le voi lua dupa ce voi descoperi toate locatiile de pe harta... :evil:
Acum incerc sa joc si eu Broken Steel, dar se pare ca nu prea am noroc, pentru ca dupa ce termin ultima misiune din jocul original i-mi apare filmul de sfarsit si creditele iar dupa aceea meniul principal - nici un Broken Steel.
Oricum, MonkY, vorbind de addon-uri, personal eu i-ti recomand sa eviti "Operation: Anchorage", care intra in categoria unui shooter de mana a doua si care putea la fel de bine sa fie plasat in rubrica "Community Games".
Iarasi too late... le-am downloadat pe toate 3. Broken Steel e super... merita. The Pit este practic un singur oras... cred ca a durat 3-4 ore toata "distractia"... In seara aceasta incerc si Anchorage.
Referitor la Broken Steel, Radu, iti recomand sa faci in felul urmator. Da-i un clear cache, downloadeaza-l din nou... intra in joc, asteapta sa-ti spuna loading addons... dupa care incarca o salvare anterioara... si plimba-te prin Wasteland... Am observat ca si la Anchorage si la The Pit a durat cam 10 minutele sa-mi apara questurile respective... cu niste statii noi. Dupa care continua misiunea principala... si ai grija sa introduci codul corect... se va termina cu acelasi filmulet, doar ca dupa finish, te vei trezi in spital si vei continua firul epic :D
Bafta !
vreau si eu sa inteleg ceva..tocmai ce am luat si eu addon-riile pt joc..numai ca nu inteleg..incarc ultima salvare care este aprape de finalul jocului...termin jocul...cinematicul de final credits...si nimic..incarc o salvare mai veche si imi apar semnalele pe radio si trebuie sa caut locatia...logic nu ar fi sa termin jocul si apoi addon-uriile sa continue povestea? sau pur si simplu pot sa incarc o salvare mai veche..incep misiuniile care ipotetic nu are legatura cu mai story line..?
sekhemet: daca ai luat Broken Steel, joaca ultima misiune si in loc sa se termine, te vei trezi in spital... Celelalte 2 sunt 2 locatii complet diferite, nu au legatura cu firul epic al jocului... de-asta ai semnale radio. De fapt, am zis mai sus cam acelasi lucru... faza cu clear cache, etc...
merci monky..inca nu am luat broken steel..am zis sa le iau in ordine,o sa il iau..dar acum am inceput Anchorage si trebuie sa recunosc ca ma recaptivat jocul rau de tot...
Acum ma intreb daca o sa se merite in toamna sa cumpar editia Game of the year care o sa aiba toate cele 5 dlc's in pachet...dat fiind ca deja am editia normala a jocului..oricum sper sa mai scoata o editie limitata cum a fost luchbox :D atunci sigur o sa il cumpar
Tocmai ce ma uitam si eu pe MarketPlace ce pot sa imi pun de MSPoints-urile acelea ramase de prin Octombrie (cumparate intr-o zi in timp ce eram la Mo acasa) si am vazut descrierea la Broken Steel. Cand am citit ca ma lasa sa imi continui caracterul am zis ca e clar, il cumpar. Dar apoi mi-am zis ca sigur o fi vreo schema cum e si cu primele doua.
Apoi am vazut trailerul si m-a lasat un pic socat faza "so ended the story of the lone wanderer" si am zis ca am avut dreptate si nu ma lasa sa continui.
Ca intr-un final sa citesc aici, tot aici pe consolegames.ro tot ce trebuia :)
Missed you guys.
later edit: Broken Steel ma lasa sa joc si alte questuri in afara de cel principal?
Da, poti sa joci orice alt quest... doar ca el continua questul principal. De fapt, marele lui avantaj este ca practic nu se termina jocul cu Broken Steel. Se va termina questul principal (nu spun cum ca nu e frumos)... dar vei putea face orice altceva, plus niste extra stuff pentru Brotherhood...
Deci odata ce termin Broken Steel pot continua sa ma joc? Oblivion Style?
Da
E jocul meu preferat 8-> sunt la un stagiu acuma si am doar 3 liniute de viata si adca ies afara sunt multi behemonti si se bat cu raiderii :((
...de abia aștept - Mothership Zeta =D>