Karma, neh? :))
Printable View
Karma, neh? :))
iata si screenshot-urile la caltate buna. ;) Vroiam sa scriu stire, dar m-am sucit.
dupa ce fac achievementul Striclty Business (sa aduc 4 sclavi in Pardise Falls) ma vor ierta oamenii din Rivet City si Tenpenny tower cand ma voi reintoarce ulterior prin orasele astea ,ca am facut sclavi din cetatenii lor?
Hell ya ! ieri am dat comanda de Fallout 3 la Webpredator!
Can't wait !
toti spun ca pot gasi cele mai multe obiecte la Scrapyard,dar eu nu gasesc nimic pe acolo.Doar o baraca la intrare care imi zice ca trebuie sa am cheie.
Exista vre-o usa pe acolo pe unde trebuie sa intru,caci printre cimitiru ala de masini nu gasesc nimic.
Sunt multe chestii folositoare pe acolo,mai ales in zona unde il gasesti pe dogmeat.acolo gasesti si Scoped Magnum,una dintre cele mai bune arme din joc.
da,da unde le gasesc?pe jos,in masini? ca nu vad nimic.
Scoped Magnum il gasesti la raideru pe care il omoara Dogmeat,dupa aia il poti pune sa-ti caute munitie arme etc...Daca vrei sa gaseste multe "ingrediente" pentru confectionarea armelor,iti recomand sa cauti in Minefield,sunt si 2 case incuiate,dar ai grija la sniper :)
am cam toate armele ,nu ma intereseaza arme,ma intereseaza obiecte.Unde mai exact in Minefield sa ma duc.Sniperu e de mult vandut la cei din Paradise Falls.
Eu chiar am terminat jocu,nu am stiut ca e ultimu quest din storyline,dar am o salvare chiar inainte si o iau iarasi de acolo ca sa fac si ultimele sidequesturi pe care nu le apucasem.
Damn,am terminat Fallout 3!Dar ma apuc iarasi de el , pentru ca nu am facut decat vreo 2 sidequests.11ore (Main quest).
Ati lasat jocul asta deoparte ?:evil:
Eu as vrea sa-l cumpar :D
Pai,luati-l ca merita.Este un joc foarte bun.
nu l-am lasat deoparte ci l-am terminat 1k
Sincer...m-am plictisit pe la jumate :-S.Dar sper ca-mi va reveni cheful si-l voi termina.Chestia e ca am explorat prea mult si am facut majoritatea side-questurilor si deja mi se pare repetitiv.
mie nu mi s-a paruta asa repetitiv.Ma plictisisem de tunelurile atat.
Tunelurile de metrou???Mie imi plac tunelurile alea,sa dau headshoturi la ghouli:evil:
da si mie,ma refer ca tunelurile sunt singurile care mi se par repetitive.