Dati-mi si mie add la JellySkunk daca vreti sa jucam . :)
Printable View
Dati-mi si mie add la JellySkunk daca vreti sa jucam . :)
imi gaseste foarte greu un loby in fm4 :| stie careva de ce?
Propun sa ne strangem pentru ceva curse in seara asta, dupa ora 20:00.
Cei ce sunt dispusi aici sunt rugati sa posteze.
Nu postati doar de dragul de a posta, gen "as veni si eu". Postati doar daca stiti ca veniti sigur.
Vrum vrummm.. poc poc :)
As veni si eu :)
De ce nu pot sa imi vad pozele la my forza? Daca imi scriu GT-ul imi zice "no gamertag found".
si io am avut problema asta, da cateva refreshuri si s'ar putea sa o ia. la mine a mers ;)
am si eu o intrebare mai de beginer asa...
se poate instala fara sa mai fie nevoie de cd?
ca sa nu ne mai ascundem, il are un prieten la birou, si ma gandeam daca il pot instala si sa ma josc direct de pe hdd si el de pe cd!
Salutare! Ce ziceti sa facem o adunare asa sa bagam un fel de campionat in FM4. Hai sa stabilim o data si sa ii dam bataie. Astept sa imi scrieti pe profil ca il vad mai repede.
O zi buna si spor la LVL up ;)
Degeaba, nu sunt multi interesati de joc...
Pacat, mare pacat ca nu sunt doritori pentru acest joc. Mie personal imi place foarte mult si il joc de fiecare data cand am timp dupa GOW3 ;)
Eu sunt super interesat,dar din pacate inca nu il am :-S
Si eu... GreyhounD, ce zici ?
Pai nu mai zic, am tot zis pana acum de nenumarate ori si tot aceeasi oameni ne strangem, 2-3. Degeaba zic, nu exista interes.
din cand in cand ma mai gasiti si pe mine online si mai intru si eu cu voi:)), din pacate chiar nu vad interes pentru jocul asta, si chiar nu vad de ce, pentru ca e cel mai bun simulator imo.
vineri am ultimul examen din sesiune asa ca de sambata sunt disponibil pentru FM4 :)
bagam sambata! adunarea la mine ! atentie toata lumea sa apeleze la mine :p
De la ce ora ?
la 18:00 este ok ?