-
ok ms de sfat dar in imagini se vede si demonstrez ca dupa ce a tinut 2 minute incontinuu lampa de gaz cum se vede...am si pus mana direct pe placa si era rece..
mentionez ca asta sa intamplat in timp ce facea circuitul de apa
-
6 Attachment(s)
poze
-
No, atunci daca spui ca este asa eu unul astept cu nerabdare produsul finit. Spor la treaba in continuare.
-
pe saptamana viitoare poate am sa montez pe consola..
-
2 Attachment(s)
poze
apa s-a mentinut la 27 de grade cu 2 coolere de 8 pe radiator..si waterblockul era rece....adik 27 de grade..
-
aseara m-am jucate cateva ore, si s-a mentinut la 30 de grade apa
-
Daca se incalzeste rau baga borcanul in frigider sau pune ghiata in borcan...i jokeinng ,felicitari de initiativa!
-
Bravo ti-a iesit chiar bine !
-
Poate ii faci ceva sa il bagi in carcasa si sa tai marginea sa lasi spatiu pt. furunase.
-
inca nu e finalizat normal ca pun carcasa am taiat loc pentru furtunase..si la radiator si rezervor ii fac o cutie...pe cat se poate de bine un intrerupator ptr pompa si colere..
-
andrei ce televizor ai: plasma sau lcd?
-
lcd ..acolo nu e la mine acasa dar si acasa tot lcd am. de ce?
-
-
Quote:
Originally Posted by
dancapitan
plasma rulez!!!:p
Sigur ... plasma rullz ... pret mult mai mare si calitatea e aproape aceeasi, si de consumat si ala are anumite ore pana nu mai merge (stii tu, TV-urile LCD/Plasma au un anumit maxim de ore de mers, dupa un anumit numar de ore s-au dus).
Felicitari pentru sistemul de racit pe apa, o poza cu produsul final (cand are si capacul pus, daca va mai fii pus) ar fii excelenta.
-
da sigur ca va fi pus in cateva zile...
-
2 Attachment(s)
poze
consola inchisa,,mai trebuie terminata cutia la radiator si pompa
-
omg chiar arata foarte bine !! trebuie doar sa maschezi sistemul de racit dupa birou sau unde iti pui xboxul si e perfect. sa ne ti la curent cum merge adica daca da rrod sau altele.
-
Arata extraordinar de bine!
Felicitari Andrei,sa ne tii la curent!
-
Pentru initiativa si indemanare 10+
Pentru aspect 3-4
-
nops66,daca esti la a 3-a consola din cauza RRoD-ului ,numai la aspect nu iti vine sa te uiti:evil: