...defapt dacă esti la al 3-lea :xbox:360 din cauza RRoD-ului �ți cumperi un :psx:layStation 3 sau un :wii:
:))) bine zis bleszinsky... deci cum am zis cutia nu e gata de la adiator o sa fie o cutie care o sa acopere tot..
RonanN,este si aia o soulutie:)
Succes in continuare Andrei!
ok ms...sper sa termin curand cu restul...
da merci ike dar asta e nu exista padure fara uscaturi asa ca asta e...lasa-i sa se bucure si ei ...
te-ai gandit sa faci un tutorial ?
salut, ce vad eu acolo si un mod la hdd... poti da cateva detalii si despre asta?
este un thread deschis cu hdd si am postat acolo poze,,si ceva detalii
Foarte tare, Andrei, oamenii ca tine, care au curaj sa experimenteze si sa-si puna in practica ideile avanseaza tehnologia pentru toti ceilalti (inclusiv pentru cei care ii tot dau inainte cu garantia ;) ).
Excelent, thanks!
Poate ai putea sa faci mod-ul asta si contra cost pentru clienti, doritori sunt sigur ca se vor gasi.
salut . am o rugaminte stie cineva de unde pot sa fac rost de placi de cupru ?
sunt din constanta si am cautat de am inebunit . am zis ca ultima varianta in caz ca nu gasesc placa de cupru sa merg la cineva sa imi toarne .
da lucrez de mult la acest proiect am facut rost de restul materialelor dar singura problema care o mai am este ca nu gasesc placa de cupru .
eu am alta idee si este in felul urmator : racirea apei o sa o fac direct in bazinul de apa care va fi din aluminiu sau inox bazinul o sa fie de forma unei rachete si in bazin o sa montez un sistem peltier pt racirea apei sau daca reusesc sa fac o instalatie pe freon asta binenteles tot pt racirea apei .
Stii ce a patit ultimul care a experimentat cu water cooling, nu? :D
Elementul peltier nu-ti consuma cam mult curent? Si e cam dificila izolarea celor doua suprafete.
Mai bine desfac 360-ul il dau cu un spray electrostatic si il bag intr-un frigider mai mic .. si scap de toate grijile .
Scapi de "RROD" si iti pica DVD-ROM-ul. Daca e sa ramai fara consola, exista posibilitati.
Nu va inteleg pe voi astia cu prevenirea dezastrului, investiti in watercooling suma pt inca o consola (eventual una cu 3 ani garantie) ...
Mai bine va luati un HDD extra pentru backup.
interesant proiect:)