Well, well. Luna asta este liniste vad. Jocuri slabe... Ar fi fost o pierdere majora dacă dădeau şi ei un GTA IV sau Bioshock.
Printable View
Well, well. Luna asta este liniste vad. Jocuri slabe... Ar fi fost o pierdere majora dacă dădeau şi ei un GTA IV sau Bioshock.
Marinake tu mai ai vreo pretentie de la Games with Gold? :))
Eu am niste asteptari asa de mici, incat ma bucur daca ne dau jocuri pe care nu le am. Si inca sper sa-mi dea un Resident Evil
La mine deocamdata spune "can't download from your current location". Ceea ce e ciudat, ca pana acum nu am avut aceasta problema la games with gold si nici nu am schimbat nimic intre timp
Si la mine la fel... Am contul pe UK.
Si eu tot UK, uitasem sa mentionez
mda...confirm si eu, nu merge Civilization luat cu cont de UK...cu VPN a incercat careva?
Cine ar folosi VPN pentru asa hit?
@eneea: Am reușit să-l 'achiziționez' prin intermediul unui VPN de UK (din browser), însă nu am încercat încă să-l descarc pe consolă.
am incercat eu prin vpn dar nu reusesc.. imi zice your dns server cannot resolve xbox live addresses.. laptopul ia net prin wireless, tras fir crossover la consola, conectat pe laptop la vpnreactor, in browser imi spune US, dat share la conexiunea vpn catre fir... win7.. cand fac testul din consola imi spune ca e conectat la network, dar la net da eroare...am net de la rds
https://video.xbox.com/#TVSeason/d16...7-cee98ecc2dd4
cui ii place...
A reusit cineva pana la urma sa ia Civilization?
Ati luat Dungeon Defenders? mie mi se pare o porcarie, care mi-ar fii placut daca aveam cu vreo 20 de ani mai putin :).
Viata e prea scurta ca sa ma joc asemenea joculete
Kinda' late Jiji :)) Il avem de ieri.
e, nu era postat si aici. mai sunt ca mine care nu au aflat de el.
Da, ai dreptate. Oricum jocul este ok. De Games with Gold ai aflat ceva?
Jocurile gratis pe Aprilie pentru membrii Xbox Live Gold sunt: Hitman: Absolution si Deadlight
Fac pariu ca Hitman nu o sa merga luat de Ro fara VPN
Ce coiositati de jocuri. In sfarsit.
Hitman merge fara VPN, de dimineata l-am bagat la download...luna sta chiar nu am ce baga de vina la MS :)