Pacat ca este o porcarie de joc pe care nu il cumpara nimeni oricum...
Printable View
Pacat ca este o porcarie de joc pe care nu il cumpara nimeni oricum...
gratis cu profil de us (probat si de mine cu profil de UK) nu trebuie nici un artificiu tehnic:
The Wolf Among Us - Xbox.com
Holy sh*t. Sleeping Dogs va fi free in perioada 1-15 Ianuarie. Pacat ca cel mai probabil noua nu ne va merge sa-l scoatem. Dar e bine ca Microsoft macar incearca. Nu mai baga titluri vechi de 3+ ani sau arcade-uri si mai vechi.
Xbox Live's Major Nelson � Xbox Live Gold Members get “Sleeping Dogs” & “Lara Croft and the Guardian of Light” Free in January :
Foarte tare si foarte bune jocurile, din pacate le am pe amandoua :)
Probabil ca da, dar poate merg luate cu vpn :)
Sleeping Dogs este chiar un titlu super. Deja l-am terminat, dar cred ca o sa incerc sa il fac 1000/1000 cu ocazia asta.
Cat despre Lara Croft, cui nu ii place gramajoara aia sexy de pixeli?
Am zis ca cel mai probabil nu va merge sa le descarcam pentru ca pana acum aproape toate titlurile date la Games With Gold nu au mers pentru ca au fost region-locked. Doar Shoot Many Robots nu a fost si sper ca au rezolvat problema si in continuare nu vor mai fi :D
Pai jocurile Arcade nu sunt region locked. Doar cele On Demand.
Da, dar au mai fost arcade-uri care mie cel putin nu mi-au mers.
Eu acum descarc Sleeping Dogs si se pare ca merge, e la 4% :>
La mine cu cont de us nu merge luat nici prin vpn.
A mers cu cont de UK
Si la mine s-a descarcat fara probleme pe cont de UK!
Merge si mie! Au rezolvat problema cei de la Microsoft in sfarsit! :D
Am si eu o intrebare. Chiar au existat cazuri de Ban pentru conturi de UK facute din Romania si Gold Games descarcate gratuit folosind aceasta manevra?
Ideea e ca am apucat sa iau cateva jocuri si dupa aceea am citit ca e posibil sa iti iei ban pentru "infractiuni" de genul si, incepator fiind, m-am cam speriat
Ban-uri au fost cateva intr-o perioada in care din cauza unui exploit se puteau lua jocuri free de pe alte marketplace-uri (faceai cont pe alta tara, gen Oman, schimbai regiunea, faceai niste hocus-pocus si luai joc care nu ar fi trebuit sa fie free).
Programul Games with Gold este cu totul altceva, poti sa iei linistit jocurile.. Unele necesita VPN, pe altele chiar MS le-a facut disponibile peste tot, ca sa nu mai fie lumea nevoita sa se chinuie cu VPN..
Cat despre jocuri cumparate digital.. Microsoft stie care e situatia cu romanii, ca fara marketplace stam pe conturi de UK, US, chiar si Japonia, si luam chestii prin VPN (am vazut si discutii cu MS Support pe tema asta si e OK).
Ati reusit sa descarcati Sleaping Dogs fara vpn?
---------- Post added 06-01-2014 at 17:21 ----------
Si la mine descarca..se opreste ..iar descarca ...e la 28% ..o merge?
---------- Post added 06-01-2014 at 17:21 ----------
Eu l am jucat demo si mi a placut.