In cazul in care nu sunteti destul de agitati cu lansarea FM3 de luna asta, va agit eu si mai mult :D
Printable View
In cazul in care nu sunteti destul de agitati cu lansarea FM3 de luna asta, va agit eu si mai mult :D
De data asta toate assisturile o sa le am pe off si o sa joc pe manual. Abia astept sa inceapa campionatul. Feriti-va ca vin :evil:.
Imi place la nebunie traseul asta :D
http://www.youtube.com/watch?v=oeCmy...eature=related
Fujimi Kaido
Pe voi nu va deranjeaza partea aia neagra de sus care ocupa cam 20% din ecran? mi se pare prea mica vizibilitatea daca joci de la volan.
partea aia neagra de sus variaza de la model la model si nu ocupa asa mult :P
deci nu, nu ma deranjeaza pe mine cel putin.
frumos joc... dar ce nu imi place e ca volanul nu se misca natural... daca dai de volan rpd stanga dreapta, de exemplu tii stanga si dai brusc dreapta... masina incepe sa vireze dreapta iar volanul nici macar nu apuca sa ajunga in pozitie neutra :(... ceva miroase urat...
Sau desi vreau sa intorc complet spre dreapta iar in cockpit volanul de abia se misca spre dreapta.
Daca ai volan se misca instantaneu.
Easter time >:)
DigitalFoundry- The Forza 3 Damage Model
joaca dirt 2 / grid daca vrei damage real ....
nu vreau damage real, vreau forza3, doar remarcam si eu ca mai puteau lucra putin la damage.
sunt 400 de masini .. totusi, nu 50
Motorsports Legends Car Pack DLC gratis in data lansarii in US.
Continut:
65 Alfa Romeo Giulia Sprint GTA
64 Aston Martin DB5 Vantag
81 BMW M1
60 Chevrolet Corvette
69 Dodge Charger
57 Ferrari 250 Testa Rossa
80 Fiat 131 Abarth
67 Lamborghini Miura P400
71 Nissan Skyline 2000 GT-R
65 Shelby Cobra Daytona Coupe
Benchmark High Speed Ring
Sidewinder Proving Ground
Pentru cei care vor sa inceapa FM3 pe consola noua: Super Elite 250GB + FM3
Superb. Si pretul pentru editia de colectie (cu reducerea ConsoleGames) este irezistibil. Poate resuesc sa-mi rezolv si conexiunea la net la timp pentru concursul de FM3 :>