man cum arata ... deci se pot pune pana la urma si poze vad :)
Printable View
Sunt vinyl-uri create domnu. Nu poze. Repet. Tot ce vedeti in Forza 2 si 3, sunt create manual, de la 0 :)
Exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=Q_NS8v9fq7E
Si lancer-ul din film, pus pe masina mea :)
si alea le-ai facut tu ? sau le-ai cumparat din joc ?
Am cumparat vinyl-urile. Eu doar le-am asezat pe masina.
am inteles, deci poate oricine face asa ceva daca are talent si sa le vanda pe credite in joc.
multa munca.
Nu numai pe credite in joc. :)
http://www.youtube.com/watch?v=a67xdRQWPxQ
Acelasi vinyl poate fi aplicat pe mai multe masini?
oricum, mi se pare inutil sa investesti atata munca sau sa le cumperi, cat timp la app fiecare 2-3 curse, esti obligat de joc sa-ti schimbi masina...
Pai si Jokeru ala paintend cum au putut sa il faca in joc?
Au stat sa deseneze cu stick-urile...?
@Mika: Da
@GeoKer: Da
@razvanrazy: Nu esti obligat sa schimbi masina. Joc cu RS-ul de cand l-am primit (vreo 8 curse pana acum si un campionat). Daca iti place cum se comporta o masina, ii schimbi setup-ul pentru fiecare clasa.
LE: Cam asa exporta jocul, direct pe site-ul oficial. Acesta este la calitate 360p. Mai are optiune pentru 720p. Din pacate, maxim 30 secunde pe film.
http://www.youtube.com/watch?v=i6xpOUb9TJM
nu se face un campionat ceva ? vreau si eu.
Am o problema cu Forza 3, poate a mai patit si altcineva?
Treaba e urmatoarea: dupa fiecare cursa terminata cand apare mesajul acela cu "saving ghost...." sta 2-3 sec. si imi zice "failed to save ghost....".
Precizez ca, consola este noua, bundle cu Forza 3 cu hdd de 250gb.
nu am forza 3, dar nu cumva trebuie sa fi conectat la internet sa salveze ghostu?
Deabia asteptam sa se descare Thema Premium cu FM3 din codurile primite la collector's edition, cand, surpriza ,exista o problema :
10.26.09 – Users report problems downloading Forza 3 Limited Collectors Edition Theme.
We have learned that the Xbox LIVE marketplace code in the Forza Motorsport 3 Limited Collectors Edition (LCE) box isn't downloading the LCE theme like it should. We're aware of this issue and are working with relevant parties at Xbox LIVE to resolve the situation. Please check back here on 11.02.09 for an update on how you will receive your token code. We're sorry for any confusion or inconvenience this may have caused!
:(
bine bine,da nu puteau si ei domle sa testeze pachetul asta ? merg codurile alea domle' ? Ufff..
sper sa nu ma lase cu ochii in soare.
eu sper ca in valul asta de banari sa fie introdusi si jucatorii de fm3 care au ca singur scop in viata sa nu lase pe nimeni sa termine cursa. parca e mai rau ca la fm2 - sunt curse in care nu poti trece de prima curba ca sar animalele alea pe tine, iar report nu pare sa faca mare lucru. macar sa le suspende contul 1-2 sapt si sa le spuna exact pentru ce se intampla asta.
daca nu te termina in primul viraj, atunci asteapta in mijlocul pistei pentru turul 2 si intra direct in tine :(
Pai aia nu sunt jucatori. Iar asa ceva intalnesti in orice joc, nu numai in Forza. Padure fara uscaturi nu exista. Te asteptam oricand sa joci cu noi. Suntem destui pasionati. Avem si noi un kamikaze. Dar nu face asta voit. Cred ca ii taie cineva franele inainte de fiecare cursa. :P
si eu vreau sa joc cu voi