vai cat am ras cand m-am uitat la film ... super treaba mo!
Printable View
vai cat am ras cand m-am uitat la film ... super treaba mo!
Ne mai strangem la o cursa?
Hai bai fratilor chiar sunteti asa de suparati pe mine de nu vreti sa ma primiti la cursa?
Ai pus si faza de pe Maple =D>. Hai ca nu a fost carnagiu, plus ca iesit misto filmuletu. Bravo si la mai multe ;).
Ahahaha... dar v-ati troznit, nu gluma. I miss the fun... hai ca de maine sper si eu sa scap...
foarte tare filmuletu. o singura chestie am de zis. nu vreau sa se ia lumea de mine, da...in cazul in care nu jucati just for fun, inseamna ca nu va pricepeti deloc (unii) la condus :D numai lume pe aratura, nu sunt luate curbele calumea, accidente multe. eu intr-o cursa, nush daca ies odata sau de 2 ori pe aratura si asta rar. in rest, daca nu aveam x-u banat :(( ma bagam si yo cu voi ca pare fffff fun :)
Ce se mai distreaza copilasii cu Xbox,poate ma alatur si eu voua...,sa vedem ce o sa fie cu GT5
Uite dragii mosului ce mandrii-s ei, ce-ar face ei de-ar juca. Pacat ca ba au consola banata, ba asteapta alte jocuri. Frumos sa vorbesti de pe margine. Noi oricum suntem niste incepatori, deci va pierdeti vremea :evil:
Ne strangem la o ciocaneala la 18:30?
Count me in. :drive:
I'm in
Sigur apar, cel putin babulu nu poate sa lipseasca.
Intru si eu, sper sa nu ma ia somnu intre timp (:|.
1:16 :))
Cred ca ati baut cam mult de Craciun.
@mo Oare unde gasesti melodiile astea ?
mda.. din cauza unor musafiri neanuntati nu o sa pot sa intru :(
Hai ca eu am fost cu Grey :mad: Voi nu :)
Am ajuns dar cu intarziere. Eu sunt online :).
Maine :)