Sa nu spuneti vreodata ca jocul nu are masini de F1. :P
Printable View
Sa nu spuneti vreodata ca jocul nu are masini de F1. :P
Toate ca toate, dar ne strangem si noi la o cursa ?
Cei care aveti jocul, prezentati-va la raport :drive:
Pai cine il are?
kane - disparut in misiune pana luni.
babulu - disparut ca asa este el.
cobain - disparut in misiune pana la anul.
bodopsx - este saboteur, nu vrea forza.
nameless - nu joaca cu noi.
khan - nu joaca cu noi.
pisboy - a fost banat.
alanpoe - disparut de sarbatori.
florin - are interdictie de la general.
crissx - crc error.
enthroll - nu joaca cu noi.
alti useri - nu joaca cu noi.
axel - 1
greyhound - 1
dj mo - 1
Ne vedem la ciocaneli pe Fujimi Kaido. :))
Pazea ca vin:D. Design-u ala de F1 car e moca? Il vreau si eu :D.
Ti-l trimit. Costa 40 lei. Si iesi din joc ca nu era vorba sa intram acum. :))
din pacate nu am loc de fimiu ca imi face lvl la MW2 :)) (el nu are gold inca :P )
nu mai am loc de el...
Inca o poza mica:evil:.
Intru si eu daca ma primeste Greyhound.
Incepand de luni seara ma prezint la raport, inca imi petrec sarbatorile la parinti la Bacau. :D Si vin cu poze cu masini clasice pe trasee cu panorama :D
joc si eu cand jucati ... doar ca ... fara mic si cu pauze dese ... asa e cand ai bebe :P
---------- Post added 27-12-2009 at 01:00 AM ----------
am iubit jocul asta din prima clipa, dar in multiplayer e cu adevarat demential.
cel mai greu mi se pare sa ma stradui tot timpul sa nu il lovesc pe cel din fata ... de aia e mai bine sa fi primul :))
mersi baieti!
---------- Post added 27-12-2009 at 01:02 AM ----------
joaca frate cum sa nu joace ... the silent one ;)
---------- Post added 27-12-2009 at 01:06 AM ----------
@grey: te rog nu mai pune 3 ture pe "Rally di Positano Full Circuit" ca mi-a si venit sa vomit dupa 35 de minute de viraje :-& .
Mi-a venit si mie jocul baieti... dar... nu pot sa conduc imbuibat de atatea sarmale si alcoohol. Count me in, insa dupa sarbatori... Pana atunci antrenati-va ca vin :))
P.S. Sa-mi povestiti si mie ce s-a intamplat cu Sacaluka... voi erati mai tot timpul online impreuna...
Iata si portia din seara asta:-$
O serie si de la mine.
Vai, nu ati pus si voi poze cu "criminalii" aka nameless si babulu. Cei doi sunt "regii" circuitului, ambii avand stiluri diferite. Babulu iti testeaza siguranta masinii impreuna cu a lui, nameless in schimb are stilul "te lovesc si fug". Disciplina baieti, disciplina. Cursa nu se castiga in primul viraj. :D Mi-a placut de Axel pe NY cu LR. Baieti puneti frana aici ca este grav si trosc imi face masina terci din primul tur. Saraca, in momentul in care schimbam vitezele, parca era un cal naravas.
@nameless: Te invitam la 5-6 tururi de Macau, pacat ca nu este in joc. (vezi poza)
@axel: Iti dadeam fum in nas la ultimul viraj pe Maple daca nu ma scoteai in decor. :P
@tatco Monky: Sa fii sigur ca ai bateriile incarcate la controller. :)) Iar legat de sacaluka, totul a inceput de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=xFt3WclLUF4
haide @mo ca nu sunt chiar criminal :)
scapau caii putere de sub control.
eram oricum la prima experienta online cu jocul asta pentru ca mie nu imi gaseste nici un joc cand dau search online, habar nu am de ce, nu am reusit veci.
in plus nu ajuta nici faptul ca schimbi masina la fiecare cursa si fiecare se comporta altfel, difera si dimensiunile masinii, as vrea eu sa pot sa stau ca in realitate la 250 la ora lipit de bara celui din fata si cand vine virajul sa reusesc sa ma mulez dupa stilul celui din fata sa nu intru in el.
hai ca mai exersam, sper ca nu de asta ai iesit asa de repede aseara :)
---------- Post added 27-12-2009 at 10:58 AM ----------
ps: la start pierd de fiecare data, pur si simplu nu reusesc sa accelerez cum trebuie; sunt cu atat mai incurcat ca folosesc tot timpul schimbatorul manual.
cum sa tin turata masina chiar la start, poate ma ajutati?
In functie de masina, aproape de supra turatie (dunga rosie). Grey de exemplu are o manie sa plece cu fum si tot timpul pierde startul. Daca ai TCS activat, pleci mai greu. Iar legat de cel din fata, incearca sa nu il lovesti daca vezi ca te duci prea tare spre el. Ocoleste-l.
@mo, pe Maple e adevarat ca am fortat in ultimu viraj, eram pe interior dar nu cred ca pe trasa :D si m-am atins un pic de cauciucurile alea din dreapta, atat mi-a trebuit ca sa ricosez in tine iar pe NY eram prea fericit, nu-mi venea sa cred ce masina conduc incat am fost dus de val, trebuia sa va iau pe toti in sicana aia:evil:.
Cateva secvente de aseara.
http://www.youtube.com/watch?v=GW47yE5GKIY
@nameless - min 2:45 - stangaaaaa! lol
2:20 - Carnagiu cu BMW-uri! lol
Foarte fain montajul, in special sfarsitul cu Peugeot-urile. =D>