da eu sunt respectivul :) pai hai sa ne adunam intr-o zi.Eu de obicei intru seara si ma intind..........
Printable View
da eu sunt respectivul :) pai hai sa ne adunam intr-o zi.Eu de obicei intru seara si ma intind..........
Diseara, cu incepere de la ora 18:30 asteptam toti iubitorii de Forza 3 :evil:
Nu de alta, dar mai tarziu intram la Bad Company 2.
Intru ca sa testez vopseaua. Sunt curios cat de repede sunt gasit acum pe circuit.
daca se fac tot R3-uri diseara intru si io, si eventual si la BC2
ma bag si eu diseara la un lap . dar in jurul orei 7 -7 juma ca atunci ajung pe acasa :) sper sa va mai gasesc
Esti si tu pe acolo din cate stiu.
a fost pentru prima data cand am jucat cu persoane "cunoscute" ,a fost amuzant.Oricum am invatat un lucru, cand vezi ca 2 persoane au aceiasi timpi iar ei sunt cu mult in urma ta inseamna ca ......merg in sens invers :wall:.Imi cer scuze ca nu am putut vorbi si nici nu prea auzeam ce se discuta in timpul cursei deoarece cursa s-a suprapus cu meciul dintre Steaua si Otelul si eram cu un grup de prieteni(microbisti) foarte galagiosi.
Esti sigur ca nu esti tu cel care mergea invers? :nuts:
cum cand facem unu pe bune ;P ?
Stiam eu ca lumea e foarte rea pe aici :(.
Stii bine ca e suficient sa intru 5 zile la rand, sa postez si pun vreo 2 stiri si sunt la 100% si in top5 daca nu mai sus... :))) Dar de .. daca lumea nu ma vrea :(
am incercat si eu sa cumpar o masina la auction house pentru acel achievement de Outbiding.Dupa ce ca nu am reusit sa castig nici o licitare,vad ca nu mi-au revenit banii care erau pusi pe masa.
Sa inteleg ca daca licitez si nu castig banii licitati mii ia oricum?????
te duci la auction dai la my bids [RB] si dai pe masian care ai periduto in cazu asta si dai receive credits, sau ceva de genu :)
aha ok .ms
Baga si tu licitatii la masini din clasa D sau F. Eu acolo am castigat. Nu te baga la masini "grele". Am fost mirat ca prin acelasi procedeu am reusit si sa vand una, la fel de "praf". (si am scos de 5x profit)
Oricum, acum am luat si eu DLC-urile cu masini, cu ocazia asta DB5 Vantage-ul si One-77 au scos FM3 de la naftalina.
am castigat un Golf 4 R32 customizat cu 110000.Am dat mult dar macar am luat achievementu.Trebuie sa mai rezolv celalalt achievement sa vand un tune setup sau ceva de genu.Poate gasesc pe aici ajutor.THX.