sorry, i can't leave my crew alone on Normandy... not yet. plus ca trebuie sa-mi iau si puncte sa dau jos DLC-urile.. :(
Printable View
sorry, i can't leave my crew alone on Normandy... not yet. plus ca trebuie sa-mi iau si puncte sa dau jos DLC-urile.. :(
am vazut mai multe poze cu masini cu garda foarte mica (slammed), aveti idee care e treaba si cum se obtine efectul??
am citit pe forumul de la forza si unii zic k e glitch altii k nush ce setari ...
stiu asta prietene nu's batut in cap, da' ma refer lasate mult, uite exemplu
http://farm5.static.flickr.com/4060/...ed2724f333.jpg
---------- Post added 23-02-2010 at 09:34 PM ----------
am rezolvat cu treaba de mai sus nu mai tre
"praticati" careva de pe aici driftingu sau macar o incercare ceva acolo ?
sry de postare dubla da' nu gasesc editu :\
chiar sunt curios cum ai rezolvat treaba asta, ca prin alte metode nu ai cum sa o ii cobori inaltimea doar cum ti-am zis eu.
eu practic driftul, cel mai des cu un 1997 bmw m3 :)
Pai haideti ma baieti la o cursa ceva, incercam si noi un drift sau ce vreti voi. Numai sa ne strangem acolo o mana de oameni pe circuit.:)
io sunt disponibil pt curse seara dupa ora 20:30 in prima parte a saptamanii in rest dupa ora 18.
mo si greyhound o sa va bag iar la in lista de prieteni ca mi se pare ca nu mai va am de cand nu am mai jucat gears :)
---------- Post added 24-02-2010 at 09:36 AM ----------
spuneti'mi si mie daca voua va iese la fel de lasat rx8u (folositi ca referinta pragurile Pro Staff)
http://img220.imageshack.us/img220/5668/forza422.jpg
Se apropie ... pregatiti-va ...
Va prezentam traseele.
As vrea sa intru si eu in seara asta dar nu am dlc-urile...Ziceti o ora.
salutare la toti de pe aici!!
grey cind incepe campionatul la forza3?:rulez:=D>
Salutare cuby si bine ai venit pe forum.
Vom anunta aici, nu mai e mult :drive:
daca s'au dat mai multe informatii despre campionat asta pe undeva vreau sa mi se dea si mie aici sau prin PM un link sa vad si io care e treaba :D
Nu s-au dat, tot ce se stie este scris aici pe thread. ;)
Prodigy ftw! :rulez:
Sing me up.. somewhere.
...