Da, hipioti, anti-establishment, free will d-astea. Acum m-am prins.
MonkY, oricand, sa nu uiti echipamentul acasa :D
Printable View
Da, hipioti, anti-establishment, free will d-astea. Acum m-am prins.
MonkY, oricand, sa nu uiti echipamentul acasa :D
De unde apareti nene, e vreo scoala speciala?
Cand o sa priceapa lumea ca "jmecheriile" facute cu masinile de ocazie nu inseamna motorsport. Cand o sa se poata face asa ceva in romania, in adevaratul sens al cuvantului atunci sunt curios cati "viteji" vor cuteza sa faca treaba asta.
Taticu' stie ce faci tu cu masina?
Hai sa revenim la joc ca o dam in diverse hi5-iste si nu e frumos.
Aoleu. Da-ne si noua un filmulet ceva, ca pe cuvant daca te cred.
Bun. Ne-am lamurit. Sa revenim la jocul acestui thread.
Mai copil alintat. Mai bine decat sa tocesti cauciucurile acelei masini (asta in premiza ca te si credem; eu unul nu) si tatal tau sa fie obligat sa ia altele, mai bine ai sta in banca ta si cu banii dati pe ele, l-ai ruga sa te invete sa respecti munca developerilor, cumparandu-ti jocuri originale.
Pana una alta, iti dedic melodia:
http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWj...eature=related
Dar ce, daca mergi pe intuneric nu te mai opreste politia? Sau are masina aia vreun mod de a se camufla noaptea? :)).
Vezi ca nu esti la o cafea cu pitzipoancele, pe noi nu ne impresioneaza ca faci tu drifturi pe pietris, pt ca nu poti pe asfalt, din cauza cauciucurilor speciale de Mercedes...
http://www.youtube.com/watch?v=tzTLArp6L_c&feature=fvw
Prea multa importanta pentru un Mercedes prea mic. Spune-i si tu sa isi cumpere un AMG macar, ca sa faci si tu drifturi pe asfalt ca baietii mari... SPune-i ca toti colegii de la gradinita ta au Mercedes SLR si vrei si tu unul... la mine a functionat si mi-a luat mama un SLR 722.... si acum ard cauciucuri in fata blocului in marsarier :)
Pe asfalt nu aluneca pentru ca nu ai autoblocant ,nu din cauza cauciucurilor ;) Fara autoblocant iti trebuie o motorizare mult prea tare ca sa poti sa faci frumos;)
Si ceea ce spui tu ca faci pe pietris faci cu orice rabla cu tractiune spate,indiferent de motorizare..
Tare sunt curios de cate ori ai lasat masina pe burta in pietris , incercand sa faci "drifturi".
:drive:drive safe
acest thread este unul pentru propriile masini sau un thread de FM 3 ?
---------- Post added 13-12-2009 at 08:02 PM ----------
si cred ca esti foarte interesant...
---------- Post added 13-12-2009 at 08:02 PM ----------
stiu ca nu aluneca din cauza autoblocantului...dar nici nu vreau , deoarece nu vreau sa schimb o pereche de cauciucuri din 2 in 2 spatamani
Pana la urma trebuie sa compari cu ceva si Forza (chiar daca restul sunt destul de mult in spate), dar pot spune ca Shift m-a surprins oarecum la inceput (avand in vedere ca asteptarile mele erau foarte mici dupa Undercover :-& ), desi m-a bufnit rasul la "drift-urile obligate" pe care trebuia sa le iau la fiecare curba (de circuit normal ).
Cand va ajunge FM3 (povestea Axel ca ati avut probleme mai multi), ca abia astept niste curse sa ne mai intepam si intre noi nu ca la MW2 toti in aceeasi echipa?
:sniper::drive:
S-a rezolvat pana la urma si povestea cu FM3. 3 dintre cei care comandasera vor primi jocul cat de curand, restul am comandat de la Robert, urmand sa ne ajunga de Craciun. Deci de Craciun se pare ca ne vom alerga pe traseu.
Oricum, ii multumesc lui Dj Mo ca a avut rabdarea sa se lupte cu ametitii aia de la DVD Crave si sa rezolve intr-un final situatia. Eu unul imi pierdeam rabdarea de mult si stie cat i-am frecat ficatii pe mess :D
Pana atunci poate imi aduc si astia TV-ul :D. Daca il mai aduc....:tooth:
Tu asteapta, ca ei ti-l aduc :tooth:.
a terminat cineva jocul?ce se intampla dupa ce termini season 6?