Single post: LG lanseaza la apa noul flagship: G2

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    LG lanseaza la apa noul flagship: G2

    Parca au innebunit toti producatorii de smartphone-uri in ultima perioada. Din ce in ce mai des avem lansari de telefoane mai puternice si din ce in ce mai mari si cu mai multe functii. In ritmul acesta o sa ajungem in curand sa inlocuim experienta de pe un PC cu cea de pe un smartphone, si o sa o facem extrem de des. Well, acum cateva minute cei de la LG au venit cu un concurent direct la Samsung Galaxy S4, pe numele sau scurt: G2. Acesta este succesorul lui Optimus G de anul trecut.

    Asa cum va asteptati la un flagship, noul LG G2 vine cu specificatii de top. Astfel avem un smartphone cu diagonala de 5.2" si o rezolutie 1080P (FullHD) pe un panou de tip LCD IPS. Procesorul este un quad-core Snapdragon 800 tactat la 2.26Ghz (cel mai rapid SoC la momentul actual). Avem totodata 2GB RAM, o camera de 13Mpx cu stabilizator optic (wow) precum si o camera frontala de 2.1Mpx. Pe langa toate acestea, G2 se lauda cu playback HiFi pe 24 bits la 192 Khz. Ca storage avem 16GB sau 32GB interni. Totul este alimentat de o baterie de 3.000mAh.

    Nu putem sa nu remarcam si cateva din functiile unice: in primul rand pe spatele smartphone-ului avem butoanele de volum precum si de power. Cei de la LG spun ca acest lucru ajuta utilizatorul sa foloseasca telefonul cu o singura mana. In plus, avem un cover pentru lentila. Interesant este si designul telefonului (cu o margine de doar 0.1")

    G2 va veni in doua culori (alb si negru) si va fi disponibil in curand la un provider "near you". Din pacate nu a fost specificat si pretul, dar voi updata threadul imediat ce primim si aceasta informatie.
    Attached Images Attached Images lg_g2.jpg