Single post: BlackBerry Q10: cu un picior in groapa
-
\
Tastarea pe o tastatura fizica, si mai ales pe cea a lui Q10 este mult mai rapida decat pe un telefon cu touchscreen. Cel putin la mine asa este. Si asta desi inainte de a avea un Q10 am avut numai telefoane cu touch. Tastatura isi are rostul. BlacBerry Q10 chiar e un telefon bun. OS-ul e dupa parerea mea cel mai bun OS mobil, e bine construit si solid, arata foarte bine. Nu are aplicatii si camera foto e foarte proasta. Bateria tine foarte mult.
Eu cred ca problema cu telefonul asta e in primul rand pretul. Are un pret asemanator cu un iPhone, mult peste un Samsung Galaxy si atunci normal ca lumea e tentata sa isi ia altceva. Si aici cred ca e exact ce a zis MonkY cu oamenii de afaceri. Nu poti face un telefon accesibil orientat oamenilor de afaceri. Acei oameni de afaceri trebuie sa aibe un telefon scump care sa le dea un anumit statut. Si pe cat de caraghios suna, asa este. Si atunci BB nu o duce bine. Nici oamenii de afaceri nu mai cumpara, si nici userii normali nu mai cumpara pentru ca au multe alternative.
Mie mi s-a pus pata pe el. Deaia l-am luat. Si l-am luat de la inceput drept un telefon intermediar cu care sa imi fac treaba pana apare urmatorul iPhone. Pacat.