Quote Originally Posted by tomitza View Post
Si cu ce te-ar ajuta sa ai aspect ratio de 21:9? Abia ce au reusit unele televiziuni din Romania sa treaca pe format 16:9 si tu vrei deja 21:9 ( sa nu mai vorbim de full hd) . Nu vad rostul letterboxului inutil atat timp cat nu vezi un video special filmat letterboxed.
Cum adica cu ce te ajuta aspect ratio-ul 21:9? Te uiti la orice film (majoritatea sunt in format CinemaScope sau anamorphic, adica 2.37:1) fara black borders. Sunt cinefili pentru care exista TV-uri si monitoare in 21:9 (si cu ocazia asta ii raspund si lui AlanPoe). Uitati cateva exemple (gasiti o gramada daca chiar va doriti asa ceva):
VIZIO XVT 3D CinemaWide� Razor LED� Smart HDTV | VIZIO
LG showing 29-inch 21:9 IPS monitor at IFA | The Verge
Philips Cinema 21:9 58PFL9955H/12 review - TV - Trusted Reviews
Dell UltraSharp U2913WM 29" monitor details | Dell
Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Ce nu-mi plac mie titluriile astea...GATA,e Oficial,Viitorul este AICI....va fi oficial cand majoritatea va beneficia de ele..asta inseamna preturi decente..pana atunci prea putin cred ca-i intereseaza pe consumerii de rand..
Faptul ca pe tine nu te intereseaza (ca si consumator de rand) e irelevant (probabil n-am mai scris 75% din stiri daca am dori sa acoperim doar ce vrea un anumit "consumator de rand"). HDMI 2.0 nu este nici pe departe viitorul, ci era un upgrade de mult asteptat. Ar trebui sa fie chiar trecutul, avand in vedere ca deja exista pe piata TV-uri in 4K ce nu vor beneficia de HDMI 2.0. Chiar ma gandesc cu groaza la cel care a dat 10000 EUR (sau chiar mai mult) pe un 4K si si-a dat seama cava trebui sa foloseasca DisplayPort daca va conecta PC-ul, pt. ca HDMI-ul nu e suficient.