1. Abonamentul GOLD iti ofera acces doar la multiplayer + cele 2 jocuri gratuite pe luna (uneori nici la jocuri din cauza restrictiilor de regiune), filme si muzica moka doar prin Youtube
2. Supraincalzirea a cam disparut dep prin 2008 - 2009 de cand s-a trecut la alt proces de fabricatie odata cu aparitia variantei Jasper. La versiunile Slim nu au mai fost cazuri (foarte ... foarte rar, aproape deloc).
3. jocurile SH cumaparate nu au probleme de siguranta, daca nu sunt zgariate si sunt conform regiunii consolei (PAL) merg foarte bine.
4. pe acest forum nu discutam de modare si piraterie, in plus orice modificare a consolei duce la pierderea garantiei + o posibila banare din partea Microsoft
5. Nu am intalnit probleme cu regiunile, am avut pana acum in ultimii 5 ani contul pe US, in acest weekend l-am trecut pe UK, daca nu imi convine peste 3 luni il pot trece inpoi pe US, la fel ca pe windows phone unde tot pe US sunt.
6. Xbox vs. PS3 ... fiecare cu avantaje si dezavantaje. Pana la urma nu tin partea nici unei console, personal am avut Xbox + PS3 + Wii. Nu mai am decat Xbox360 deoarece aici mi-am facut prieteni cu care ma joc, pe xbox am jocurile cele mai multe si gamepadul de Xbox il prefer cel mai mult. Restul tine de gust..

Pretul de pe Altex pare decent, iar Tomb Raider e un joc de nota 10+++