Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cateva intrebari legate de Xbox
-
Member

Originally Posted by
ProLover14
Salut.
De curat as vrea sa-mi cumpar o consola xbox360.
*Ce model sa aleg:
1. xbox 360E
2. xbox 360 Slim
( Argumentati

)
pai vrei noua sau SH? ca varianta slim e singura optiune daca il vrei nou.

Originally Posted by
ProLover14
*Eu as vrea sa aleg modelul de 4gb+jocul gta 5 , care am auzit ca nu se poate juca pe o consola de 4gb.
*Este adevarat ca, daca jocul este rulat de pe disc, merge putim mai greu decat cel instalat pe hdd?
*In pachetul consolei vine si cablu hdmi? Sau trebuie sa cumpar eu?
*La GTA5 nu stiu cum este, insa intr-adevar unele jocuri necesita instalarea pe HDD(Halo e singurul de care stiu), iar 4 gb sunt evident insuficienti. Daca nu dispui de bani pentru varianta cu 250gb HDD iti poti achizitiona ulterior un HDD mai mare, este extrem de simplu de schimbat.
**Daca il rulezi de pe disc este posibil sa dureze putin mai mult loading-ul in unele jocuri si eventual sa mai agate in timpul cutscene-urilor. In timpul gameplay-ului nu ar trebui sa simti vreo diferenta.
***Cablul HDMI trebuie achizitionat separat