Banuiesc ca iti este cunoscuta problema RROD de care au suferit consolele fabricate din 2005 pana prin 2007 (versiunea Falcon a fost in medie ok cu mici sanse de RROD pana la JAsper 2008 care a eliminat aproape in totalitate sansa de a ramane cu o consola nefunctionala).

PE scurt procesoarele consolei (CPU+GPU) sunt lipite de placa de baza cu bile dintr-un aliaj fara Pb (plumb) pentru a fi ecologice, problema reala fiind datorata ciclurilor incalzire / racire / incalzire/ racire acele contacte crapa (fizic ) si procesorul se dezlipeste de pe placa de baza. Si ca sa fie treaba - treaba, Microsoft a pus dvd-romul desupra radiatorului GPU si l-a incalzit si mai rau decat trebuia, iar coolerul in loc sa fie pus pe radiatoare era plasat in spatele carcasei....Go figure..

WIKI : Xbox 360 technical problems - Wikipedia, the free encyclopedia

Solutie : Nu exista solutie decat dezlipirea procesoarelor de pe placa de baza a consolei si inlocuirea bilutelor cu unele noi, operatie care costa minim 200 de lei. Iar in banii aia deja gasesti o consola mai noua (poate Falcon / Jasper 2008 ...) fara controller si alte accesorii.