Sunt jucator de Diablo 3 de la aparitia pe PC, acum aproape 2 ani - ca tot mai sunt 6 zile pana la 2 Year Anniversary.
Am jucat mult pe PC, apoi l-am luat pe PS3. Si m-am ingragostit instant de controlul atat de lejer si intuitiv pe care-l ofera plus ca la momentul aparitiei pe PS3 era ca versiune si optiuni peste cea de PC. Heck, m-am jucat chiar cu prietena coop o mare parte de vreme, nu credeam asemenea vis posibil Ii placea la nebunie si ei si n-avea nicio treaba cu jocurile in general.

Insa la scurt timp au inceput sa apara cei cu hacked items si incet incet am cedat, pentru ca ajunsesem ca joc numai solo sau in 2 (cand puteam). Iar toti stim ca se joaca ideal in full party, bonus de XP si magic/gold find sporit per party member. Am revenit la PC in Reaper of Souls, e OK acum.

Pacat ca cei de la Blizzard nu acorda mai multa atentie si variantei de PS3 a jocului. Zic acum ca vor lucra la varianta de PS4 a ROS dar avand in vedere experienta hacked items si cu faptul ca poti importa caracterele din varianta de PS3, sunt foarte sceptic ca nu vor exista aceleasi probleme si in varianta PS4 ROS. Toata lumea critica always-online dar e si el bun la ceva. Nu sunt pro asa ceva insa in cazul de fata ar fi evitat problema hacked item-urilor.