Quote Originally Posted by AzFaust View Post
Godzilla - 5/10

Nu am inteles de ce multi useri de pe IMDB au zis ca Bryan Cranston a jucat extrem de bine in film, cand el apare doar pentru 20 minute . Apoi il avem in rolul principal pe Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) care el vrea sa faca foarte multe in acest film si spre final ne dam seama ca de fapt el nu a facut nimic si mai tot impul a fost lesinat (adica lesinat, adica in lumea viselor). Povestea evident ca este egala cu zero si nevasta lui Aaron Taylor-Johnson este lipsita de credibilitate (atunci cand apare). Filmul este salvat de secventele cu Godzilla & co. Sa nu aveti asteptari mari de la acest film, totul in afara de secventele cu Godzilla este de umplutura in cel mai prost mod posibil.

Si sa nu uit, este 3D .
Tocmai am văzut filmul și eu... Aaron Taylor-Johnson este egal cu zero, atât dpdv al interpretării, cât și al poveștii personajului! În schimb, de Elisabeth Olsen nu am ce comenta, a avut o parte mică în acest film și consider că și-a îndeplinit sarcinile așa cum trebuie.

Părțile bune ale filmului sunt: Godzilla, soundtrack-ul și o parte din efecte. Restul este pur și simplu făcut fără cap. 3D-ul eu nu l-am simțit în nicio scenă... Cu toate acestea cred că este un film care poate fi văzut dacă ai chef de un film de popcorn, care să fie înghițit așa cum îți este servit.