Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 205 of 245 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast
Results 4,081 to 4,100 of 4900

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4081 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Maine scoate si Angry Review, din cate am inteles.
    Attached Images Attached Images godzila.png

2. #4082 SP
    Member Rukax's Avatar
    Excelent The Sting.Intr-adevar,la inceput nu am fost convins ca e un film bun,dar spre sfarsit am realizat ca-si merita Oscarurile.9/10
    Attached Images Attached Images 581192_330376527027478_1419631662_n.jpg

3. #4083 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Godzilla - 5/10

Nu am inteles de ce multi useri de pe IMDB au zis ca Bryan Cranston a jucat extrem de bine in film, cand el apare doar pentru 20 minute . Apoi il avem in rolul principal pe Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) care el vrea sa faca foarte multe in acest film si spre final ne dam seama ca de fapt el nu a facut nimic si mai tot impul a fost lesinat (adica lesinat, adica in lumea viselor). Povestea evident ca este egala cu zero si nevasta lui Aaron Taylor-Johnson este lipsita de credibilitate (atunci cand apare). Filmul este salvat de secventele cu Godzilla & co. Sa nu aveti asteptari mari de la acest film, totul in afara de secventele cu Godzilla este de umplutura in cel mai prost mod posibil.

Si sa nu uit, este 3D .

4. #4084 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Told ya xD

5. #4085 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    o lista cu filme ce am vazut intre timp cat am asteptat dupa Godzilla **** yes that movie rocks
    War of Worlds Goliath (2012) se vrea o combinatie intre mecha si War of the The Worlds si din pacate nu face dreptate niciunuia 5/10
    Sabotage (2014) desi e promovat ca un film de actiune pura! este mai mult thriller decat pur action! 7/10
    Forbidden World (1982) aka Mutant film SF cu putine horror aruncat acolo ca sa il faca mai interesant. Scenele de sex intre Insecta si femeie sunt interesante 7/10
    Foreign Correspondent (1940) Alfred Hitchcock spy thriller film care put sa zice ca se vede amprenta lui asupra acestui film. 9/10
    Vampire Academy (2014) la indemnul iubitei mele (19 ani) am decis ca eu (29ani) sa ma uit cu ea la acest film! Nici nu ma mir ca la jumatatea lui dormeam ca un butuc in padure! 3/10
    Wolf Creek & Wolf Creek 2 (2005)(2013) doua din cele mai tampite filme horror pe care le-am vazut de cand ma stiu! si am o grambada de filme la activ horror style! Dar astea doua sunt fara rost, noima sau farmec. 2/10
    Once Upon a Time in Shanghai (2014) unul din filmele pe care le asteptam pe 2014! si pot spune ca nu am fost dezamagit! Actiune rapida, poveste destul de interesanta, cat se poate in astfel de filme anyway. 8/10
    Pompeii (2014) un alt film care sincer mai bine faceam skip! prost acting prost regizat prost conceptul!
    Yamakasi (2001) freerunning movie din 2001! 9/10
    Jack Ryan Shadow Recruit (2014) alt film la care ma asteptam la multe! 5/10
    Flying Guillotine (1975) film de arte martiale care nu am reusit decat sa ma uit la prima parte din 4! 6/10
    Easy A (2010) alt film vazut mai mult de mandra decat de mine dar sa zicem ca am tras si eu un ochi din joi in pasti! 7/10
    Mr. Peabody and Sherman (2014) animatie educativa, dupa un serial din anii 50s si apoi putin in anii 60! cat desrpe film noting funny in it! 4/10
    The Amazing Spider-Man 2 (2014) cum primul mi-a placut destul de mult, am zis sa-l vad si pe asta! Mi-a placut? Da! dar sincer mi s-a parut cam incarcat ca plot... dar intr-un final a fost fain si nu ma pot plange. 9/10
    L.A Confidential (1997) noir film care mi-a facut pofta sa rejoc L.A Noire dar filmul in sine mi-a placut 9/10
    Persona 3 the Movie: Spring of Birth (2013) povestea jocului spuna sub forma de film. Part 1 din doua aparent. 6/10 e nostalgic da, dar come on veniti si cu alte chestii mai originale.
    Attached Images Attached Images wotw-goliath-final-poster.jpg sabotage_2014_poster_3.jpg 63-mutant-poster.jpg foreign_correspondent_-1940-.jpg vampire_academy_blood_sisters_ver5.jpg wolf-creek-2-poster.jpg wolf_creek.jpg once-upon-time-shanghai-2014-1.jpg movie-pompeii-2014-poster-2.jpg yamakasi-202001.jpg mv5bmtu1mzyyotk0nf5bml5banbnxkftztgwmji5odyzmde-._v1_sx640_sy720_.jpg mv5bmje1mzu1mjg1of5bml5banbnxkftztcwndc3ndq2mw-._v1_sx640_sy720_.jpg flying-guillotine-poster.jpg mr-peabody-sherman-poster-20143.jpg the_amazing_spider_man_2_teaser_poster_by_enoch16-d5w91tg.jpg l..-confidential.jpg persona3_movie_thumb.jpg

6. #4086 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by AzFaust View Post
    Godzilla - 5/10

Nu am inteles de ce multi useri de pe IMDB au zis ca Bryan Cranston a jucat extrem de bine in film, cand el apare doar pentru 20 minute . Apoi il avem in rolul principal pe Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) care el vrea sa faca foarte multe in acest film si spre final ne dam seama ca de fapt el nu a facut nimic si mai tot impul a fost lesinat (adica lesinat, adica in lumea viselor). Povestea evident ca este egala cu zero si nevasta lui Aaron Taylor-Johnson este lipsita de credibilitate (atunci cand apare). Filmul este salvat de secventele cu Godzilla & co. Sa nu aveti asteptari mari de la acest film, totul in afara de secventele cu Godzilla este de umplutura in cel mai prost mod posibil.

Si sa nu uit, este 3D .
    Tocmai am văzut filmul și eu... Aaron Taylor-Johnson este egal cu zero, atât dpdv al interpretării, cât și al poveștii personajului! În schimb, de Elisabeth Olsen nu am ce comenta, a avut o parte mică în acest film și consider că și-a îndeplinit sarcinile așa cum trebuie.

Părțile bune ale filmului sunt: Godzilla, soundtrack-ul și o parte din efecte. Restul este pur și simplu făcut fără cap. 3D-ul eu nu l-am simțit în nicio scenă... Cu toate acestea cred că este un film care poate fi văzut dacă ai chef de un film de popcorn, care să fie înghițit așa cum îți este servit.

7. #4087 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    X-men Days of Future Past
    in primul rand: Bryan Singer ar trebui sa regizeze toate filmele X-men de azi incolo tipul se vede ca iubeste franciza si ca iubeste personajele
    al doilea rand: Combine the two series, it's more fun this way!
    al treilea rand: apare si Rogue in film desi se zvonea ca a fost scoasa din el + alte personaje care mi-a placut sa ele vad

Efectele sunt bune, povestea putin cam aglomerata dar merge si de-abia astept sa vad X-Men: Apocalypse (2016).
    9/10
    Attached Images Attached Images x-men-german.jpg

8. #4088 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Godzilla (2014) - 8/10

Fiind fan al uriasei soparle (am vazut filmul din 1998 regizat de Roland Emmerich de cel putin 3 ori la cinema atunci cand a fost lansat) am fost foarte entuziasmat cand am aflat de acest nou film. In sfarsit zilele trecute am ajuns sa-l vad cum altfel decat la IMAX in 3D.
    Vorba lunga, saracia omului filmul mi-a placut insa cu anumite rezerve si anume: 3D-ul care putea foarte bine sa lipseasca, actorii principali - puteau foarte bine sa foloseasca niste actori talentati dar nu atat de cunoscuti pt ca in opinia mea in prim-plan este Godzilla si apoi in plan secund oamenii din jurul ei, probabil au vrut ca prim-planul sa se imparta 50/50 intre Godzilla si oameni dar nu le-a prea reusit acest lucru si infatisarea Godzillei (botul mi s-a parut prea scurt iar corpul prea gras - stiu ca au vrut sa respecte infatisarea care a consacrat-o in filmele japoneze insa mi-a placut mai mult cum a fost infatisata in filmul lui Roland Emmerich.
    In schimb mi-au placut efectele sonore (Godzilla's roar - EPIC!!!), modul cum a fost prezentata magnitudinea distrugerilor cauzate, dar si inca 2 elemente scrise mai jos sub tag-ul pt. spoiler.

Urmeaza - X-Men: Days of Future Past!!! (abia astept)

9. #4089 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^*cough* *cough*

Scuze ca fan al originalului nu am rezistat .

---------------------------------------------------------------

On topic:

Taken 2:

+Liam Nelson
    +car chase bazat pe Mercedes W124 una din seria de masini ce mi-a placut mereu mult.
    +actiunea.
    +suspansul

-over the top, este chiar ridicol ce-si permit uni sa faca pe teritoriul Turciei, fara ca autoritatiile sa raspunda armat .
    -majoritatea filmului este plin de elemente cliche, ca noroc ca actori sunt buni totusi astfel nu este chiar asa o problema.

Intr-un final mi-a placut, nu este nimic nou dar nici nu este plictisitor, si te tine interesat pana la capat.

10. #4090 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut si eu Godzilla, mie mi-a placut. Fata de rahanul ala cu Jean Reno, mi s-a parut mult mai bun. Chiar mai bun decat toate filmele cu super-eroi din ultima vreme. Mi-a mirosit inca de la inceput a trilogie, dar ar fi una pe care as fi interesat sa o vad. Au fost multe momente in care camera se afla in locul perfect, iar intregul tease pana a-l vedea pe Gojira mi s-a parut foarte bine realizat. Pentru cine astepta un Gojira fugarit prin orase, distrugand elicpotere si fugarind taxiuri, cred si eu ca e dezamagit. Eu insa l-am luat ca pe un film de actiune si pot spune ca mi-a placut. Walter din Breaking Bad a fost foarte bun, la fel si gagica, tipul insa mi s-a parut lipsit de orice emotie. Daca actorul principal facea o treaba mai credibila, mi-ar fi placut si mai mult filmul. Cred ca a fost cel mai deranjant lucru pentru mine.

Eu il recomand, mi-a placut mult mai mult decat cel din '98 si e unul dintre filmele de actiune bune din ultimii ani. Nu Avengers si Iron Man si alte bazaconii care mie nu mi-au placut.

7/10

11. #4091 SP
    Scuze de offtopic, dar originalul nu este cel in care apare Jean Reno ci seria de filme japoneze care a inceput in 1954:

12. #4092 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nici nu am spus ca ar fi fost originalul.

13. #4093 SP
    Scuze, doar ca asa parea in context:

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am vazut si eu Godzilla, mie mi-a placut. Fata de rahanul ala cu Jean Reno, mi s-a parut mult mai bun. Chiar mai bun decat toate filmele cu super-eroi din ultima vreme. Mi-a mirosit inca de la inceput a trilogie, dar ar fi una pe care as fi interesat sa o vad. Au fost multe momente in care camera se afla in locul perfect, iar intregul tease pana a-l vedea pe Gojira mi s-a parut foarte bine realizat. Pentru cine astepta un Gojira fugarit prin orase, distrugand elicpotere si fugarind taxiuri, cred si eu ca e dezamagit. Eu insa l-am luat ca pe un film de actiune si pot spune ca mi-a placut. Walter din Breaking Bad a fost foarte bun, la fel si gagica, tipul insa mi s-a parut lipsit de orice emotie. Daca actorul principal facea o treaba mai credibila, mi-ar fi placut si mai mult filmul. Cred ca a fost cel mai deranjant lucru pentru mine.

Eu il recomand, mi-a placut mult mai mult decat originalul si e unul dintre filmele de actiune bune din ultimii ani. Nu Avengers si Iron Man si alte bazaconii care mie nu mi-au placut.

7/10

14. #4094 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ai dreptate. Stiu ca ala nu e originalul iar la sfarsit am scris gresit. Asta e si motivul pentru care am spus ca nu am spus asa ceva, pentru ca nu mi-am dat seama ca am scris asta.

15. #4095 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Non Stop.Liam Neeson delivers
    Plot:An air marshal springs into action during a transatlantic flight after receiving a series of text messages that put his fellow passengers at risk unless the airline transfers $150 million into an off-shore account.

16. #4096 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Zilele astea am fost la doua sf-uri care mi-au placut:
    X-Men primeste un 8 de la mine iar Edge of Tomorrow primeste 8,5.
    Attachment 223555Attachment 223555
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1401819651216.jpg uploadfromtaptalk1401819591542.jpg

17. #4097 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Edge of Tomorrow - 7/10 - Extraterestri, mori, repeta, mori, repeta, exoschelet. Deci filmul nu are pic de originalitate, a imprumutat idei din alte filme. Dar este al dracu de bine facut . Povestea evolueaza frumos, actiunea este bine realizata si spre surprinderea mea, are cateva momente comice. Tom Cruise si Emily Blunt se inteleg destul de bine pe ecran.

2-3 faze 3D pe la inceputul filmului, apoi nimic. Mama lor de hoti!

---------- Post added 07-06-2014 at 08:23 ----------

Am uitat, Prizonier in timp (traducere romana), what the fu*k?!

18. #4098 SP
    Member AzFaust's Avatar
    22 Jump Street - 7/10 - Cel mai amuzant film din ultimul timp cu faze comice bine alese. Jonah Hill si Channing Tatum fac o pereche foarte buna + Ice Cube seful lor cu o secventa foarte foarte nebuna in film . Bine ca am fost la o ora la care nu prea vine lumea (au fost 6 persoane in toata sala), pentru ca am ras ca tampitul aproape tot filmul , inclusiv cand rulau 'credits'.

19. #4099 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Poate s-a mai postat dar totusi vreau sa va recomand Dallas Buyers Club,e exceptional
    In 1985 Dallas, electrician and hustler Ron Woodroof works around the system to help AIDS patients get the medication they need after he is himself diagnosed with the disease.
    Castigator a doar 3 premii Oscar...
    Attached Images Attached Images mv5bmtywmta4mzgynf5bml5banbnxkftztgwmjeymje0mde-._v1_sx214_al_.jpg

20. #4100 SP
    Member denists66's Avatar
    Hannibal Rising - 8 / 10.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 205 of 245 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 ... LastLast