Quote Originally Posted by reddyBo View Post
Voi aveti un razboi personal din spatele taststurii...nu e corect... corect ar fi ca sa incetati..sau macar unul sa arate ca e mai destept si cedeaza.
Hai mai, ce razboi, ca asta saracu' deja vorbeste singur

Ce nu inteleg eu este de ce jucatorii seriosi, ca tine de exemplu, incurajaza (fie si prin tacere) manifestari de-astea penibilo-manelistice tip "norocul meu, norocul meu" facute cu screenshoturi false samd. A mai fost o discutie de-asta acum cateva luni, absoluti identica pana in cele mai mici amanunte. Sa vezi concidenta, nici de data aia nu exista poza pe televizor, ca un facut Tot ca un facut si ala il "vanduse imediat" tot pe CR

De fapt, lucrurile sunt simple: x sau y pe care nu-l duce capul sa faca bani din trade cumpara niste coins cu rl money, dar nu vrea ca prietenii (care vad imediat cum ii "explodeaza" peste noapte transfer profit-ul) sa rada de el. Asa ca posteaza aici un screenshot fals si declara ca l-a tras pe CR in pack si l-a vandut repede-repede (fara nici o justificare logica, pentru ca orice jucator adevarat ar fi curios sa-l incerce macar cateva meciuri, dar ce mai conteaza detalii de-astea )

Tie chiar nu-ti spune nimic faptul ca oameni care au tras in pack-uri jucatori de valoare medie au avut poze cu televizorul, dar ca pin minune cand se "trage" cate un CR pozele astea nu exista? Ce naiba...

P.S. Vorbim evident de jucatori din UT, care au valoare de revanzare.