Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Caut un joc ca Demon's/Dark Souls (fani RPG, va rog sa cititi postul asta)
-
Member

Originally Posted by
Csander
Kingdoms of Amalur: Reckoning, seria The Elder Scrolls (in special Morrowind, Oblivion, Skyrim) - daca o sa le joci pe PC adauga neaparat mod-uri, vei fi surprins in mod placut de rezultat.
Ar trebui sa arunci un ochi si aici:
Top 100 RPGs of All Time.
Kingdoms of Amalur l-am incercat aseara ca il avea prietena pe PS3 cu ideea "I'm going to enjoy this" dar apoi ma loveam de cate o chestie prost facuta si ziceam "e ok, e ok, I'll just keep going" pana la punctul la care nu am mai suportat. Which is a shame pentru ca imi place mult art style-ul si pare misto ca gameplay.
Skyrim...am incercat acum ceva vreme si nu mi-a placut, dar poate o sa il mai incerc o data. (am inteles ca inceputul e cea mai prost facuta parte din tot jocul si e posibil sa imi placa mai tarziu)
Din pacate nu o sa le joc cu moduri pentru ca am o problema morala impotriva lor, dar o sa joc varianta vanilla. Skyrim il are un prieten, poate il imprumut de la el.
Vampire am tot auzit de el, si desi nu prea ma incanta problemele tehnice, o sa ii dau o sansa. Gothic 2 si Risen nu le-am jucat dar am jucat Gothic 1 si Risen 2. Desi Risen 2 nu mi-a placut, multi mi-au zis ca primul e mai bun, so I'll try that, iar Gothic 2...nu am idee de ce nu l-am jucat pana acum avand in vedere ca primul Gothic mi-a placut mult. 
Btw, ce parere aveti de Shadowrun Returns? L-am primit gratuit pe Steam, de la munca, dar inca nu am apucat sa il joc.