Single post: Caut un joc ca Demon's/Dark Souls (fani RPG, va rog sa cititi postul asta)
-
Member

Originally Posted by
Csander
Kingdoms of Amalur: Reckoning, seria The Elder Scrolls (in special Morrowind, Oblivion, Skyrim) - daca o sa le joci pe PC adauga neaparat mod-uri, vei fi surprins in mod placut de rezultat.
Ar trebui sa arunci un ochi si aici:
Top 100 RPGs of All Time.
Kingdoms of Amalur l-am incercat aseara ca il avea prietena pe PS3 cu ideea "I'm going to enjoy this" dar apoi ma loveam de cate o chestie prost facuta si ziceam "e ok, e ok, I'll just keep going" pana la punctul la care nu am mai suportat. Which is a shame pentru ca imi place mult art style-ul si pare misto ca gameplay.
Skyrim...am incercat acum ceva vreme si nu mi-a placut, dar poate o sa il mai incerc o data. (am inteles ca inceputul e cea mai prost facuta parte din tot jocul si e posibil sa imi placa mai tarziu)
Din pacate nu o sa le joc cu moduri pentru ca am o problema morala impotriva lor, dar o sa joc varianta vanilla. Skyrim il are un prieten, poate il imprumut de la el.
Vampire am tot auzit de el, si desi nu prea ma incanta problemele tehnice, o sa ii dau o sansa. Gothic 2 si Risen nu le-am jucat dar am jucat Gothic 1 si Risen 2. Desi Risen 2 nu mi-a placut, multi mi-au zis ca primul e mai bun, so I'll try that, iar Gothic 2...nu am idee de ce nu l-am jucat pana acum avand in vedere ca primul Gothic mi-a placut mult. 
Btw, ce parere aveti de Shadowrun Returns? L-am primit gratuit pe Steam, de la munca, dar inca nu am apucat sa il joc.