Single post: Huawei anunta primul smartphone cu ecran din safir
-
Admin
Da, si pe mine a ajuns sa ma oboseasca treaba asta cu "cine a copiat pe cine"... Chiar discutam cu cineva azi-noapte si-am ajuns la concluzia ca poate sa copieze cine vrea pe cine vrea, atata timp cat in final castigam cat mai mult noi, cumparatorii. Din partea mea, sa faca toti cu ecrane din safir, diamant, gorilla whatever... important e sa fie cat mai solid ecranul, sa nu se zgarie, sa reziste la impact si sa nu coste o avere. Eu stiu ce inseamna sa dai o mica avere pe un screen replacement - am patit-o cu un Asus P525 (unul dintre cele mai frumoase telefoane/pda-uri pe care le-am avut) care a sarit intr-o Dacie si s-a infipt (la propriu) in ceva metalic de sub scaun. La vremea respectiva replacementul a fost undeva la 70% din pretul telefonului... I don't want that anymore!
P.S. Mi-aduc aminte ca aveam un Nokia vechi (cred ca un 6310) cu care ascultam la radio in timp ce alergam dupa un tramvai. Mi-a sarit telefonul pe jos, s-a desfacut in vreo 3 bucati... Am ridicat repede bucatile de pe jos, am prins tramvaiul, l-am asamblat la loc... not a scratch! Ce viata!