Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Mouse Guides, Help & Reviews
-
Turbo Killer

Originally Posted by
MonkY
Nu ai garantie la el ? Poate si-a trait traiul, si-a mancat malaiul (mai ales daca zici ca e de pe vremea CS). Eu zic sa treci pe un Logitech ceva (sorry, nu vreau sa sune a reclama, dar n-am reusit sa stric nici MX510, MX518, nici G5-ul... si le-am zapacit, nu altceva).
�l am de aproape 5 ani. Cine știe...poate ca a obosit (el merge perfect și acum doar că nu se mai aprind led-urile). L-am testat acum c�teva zile la CS 1.6 și la CSS și merge brici 
Eu Logitech nu folosesc (e o poveste veche...am avut/am testat, Razer > Logitech mai pe scurt), parcă sunt cartofi, etc. (părere strict personală
)
...mai stau să văd și alte idei dacă nu...asta este.
...hihi
eu nu-s adeptul garanției
. Eu din garanții fac avionașe și le dau drumul de pe balcon lol - de se strică aparatul altul, altul.
PS cit priveste problema cu ledul, cred ca cel mai simplu incerci sa-l schimbi si vezi ce se intimpla. daca merge, atunci ala era ars, daca nu, poate o fi vreun contact pe undeva.
...da, cam asta o să fac.
Grr...