Razer Copperhead - Tempest Blue
...deja mă enervez.
Am văzut că mai multă lume are acest mouse (foarte bine! este un mouse excelent). Și eu am (de pe vremea c�nd jucam CS1.6 �n PGL) și niciodată n-am avut probleme (i-am schimbat piciorușele de c�teva ori...că deh...meciuri greleși cam at�t).
Bun...
De aproape o lună...mouse-ul nu se mai aprinde(cine are știe despre ce vorbesc). Nici logo...nici pe lateral...nici scroll-ul
. Mouse-ul merge perfect...doar că e stins.
Ce naiba să fie?
Nu l-am lovit...n-am aruncat cu el prin casă/sală, n-am forțat nimic la el...etc
Am crezut că e portul USB de vină...l-am schimbat (am 8 la PC). �n toate 8 face la fel...(adica nu se aprinde). Aiurea...
L-am băgat și �n porturile 360-ului să vedem...
Am reinstalat ce trebuie...i-am făcut update la firmware (again)...nimic.
Știe cineva care-i problema? Pe forumul official am postat dar nimeni nimic.
Să fie ars ledul?
Help?! - Merci anticipat...
Nu vreau să moară amicul meu albăstrel!![]()

și cam at�t).
(cine are știe despre ce vorbesc). Nici logo...nici pe lateral...nici scroll-ul
. Mouse-ul merge perfect...doar că e stins.

)
eu nu-s adeptul garanției
. Eu din garanții fac avionașe și le dau drumul de pe balcon lol - de se strică aparatul altul, altul.
Altul, si-a facut treaba asta. Cat despre Logitech vs Razer vs Microsoft vs rest of the world, chiar am facut un review (mai mult pentru mine, pentru ca trebuia sa decid ce-i mai bun). Si incepand de la rezultatele date de vechiul ps2rate, continuand cu ergonomia si terminand cu acuratetea, Logitech won them all (era G5 atunci). Acum, depinde si de fiecare persoana... e genul de periferic in care conteaza enorm cum simti mouse-ul in mana si ceea ce vezi ca raspunde pe ecran... Ce sa facem, suntem oameni, prin urmare subiectivi la micile placeri tactile 

Bookmarks