Originally Posted by
h0stile
pai normal ca ii vor pune in spate o poveste pe masura personajului. nici nu ma indoiesc de asta. mie doar imi pare rau ca s-au indepartat de imaginea deja clasica a lui Max Payne si pun pariu ca nici nu mai vedem nivelele alea supra realiste in care Max are tot felul de viziuni sau merge pe o dira subtire de lumina. toate chestiile alea ii dadeau o latura europeana jocului. personajul asta transpira efectiv a actiune asa ca ma astept sa fie un action game bun, insa nu va avea nici de departe calitatea lui 1 si 2. sper totusi sa ma insel pentru ca imi place foarte mult seria asta.
PS eu vreau sa o vad pe Mona Sax.
Interesanta parerea ta hostile.Oare ar putea exista o pararela (fac aluzie la fizic)intre story-ul din punisher(normal cop se transforma intr-un asasin meticulos si cu sange rece)si viitorul max payne?.Adica cel putin din fizicul noului Max ,cum ziceai si tu,nu prea iti mai vine a zice ca arata a polistist .Si sunt curios cat se va pierde din autenticitatea brand-ului Max payne in favoarea ideei de a fi cat mai comercial.(sincer mie story-ul max payne 1 mi s-a parut captivant)