Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 16 of 16

Thread: Max Payne 3 - detalii noi

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Max Payne 3 - detalii noi

Max Payne 3 este cel de-al treilea joc din celebria serie (Max Payne) dezvoltat de Rockstar Vancouver si publicat de Rockstar Games. Ultimul numar din Game Informer dezvaluie cateva informatii noi despre joc. Prima schimbare care iese in evidenta este aspectul personajului principal, Max, care acum este chel, are barba si este depedent de analgezice. Actiunea jocului va avea loc in Sao Palo, Brazilia. Max Payne 3 va semana din punct de vedere al graficii cu Uncharted avand culori vii si un mediu inconjuratori destructibil. Engine-ul din spatele jocului este cel folosit si de GTA IV, RAGE. Despre gameplay, Game Informer scrie ca jocul va avea un cover system (ca si multe jocuri recente), Max avand o multime de arme la dispozitie pe care sa le foloseasca in bataliile din ghetourile Latino Americane, va avea day and night cycles si bineinteles Bullet Time. Max Payne 3 va avea inclus pentru prima oara multiplayer. Jocul se va lansa pe Xbox 360, PS3 si PC in iarna anului 2009.
    Attached Images Attached Images maxpayne3.jpg 11slfys.jpg dscn0329.jpg dscn0330.jpg dscn0331.jpg dscn0332.jpg dscn0333.jpg dscn0334.jpg dscn0335.jpg dscn0336.jpg dscn0337.jpg dscn0338.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    intr-adevar, arate bine la grafica, da...nu prea vad ce poveste ar putea sa aiba... nu cred ca este acelasi Max din primele 2 jocuri si...daca e asa, nu inteleg de ce au preferat sa scoata un alt joc cu acelasi nume (inafara de renume si reclama/fani), dar cu alta actiune si locatie, cand puteau pur si simplu sa scoata o franciza noua.

sa speram ca ma insel si ca are legatura cu primele si cu altceva, inafara de nume.

3. #3 SP
    poate ca nu stiati, dar acest joc nu mai este dezvoltat de Remedy Entertainment (studioul care le-a facut pe primele doua) si "scenariul" (storylineul) nu mai este scris de Sam Lake, el punandu-si amprenta pe primele doua parti. Practic este un joc nou, cu producatori noi. sa vedem ce o sa iasa.

4. #4 SP
    Member reikkoo's Avatar
    pare super din poze dar eu inca astept un trailer la max payne 3 ...

5. #5 SP
    Member Vami's Avatar
    looks good. asteptam un trailer ceva

6. #6 SP
    Member zaice's Avatar
    Prefer personajul acesta.U know why guys?Cause it looks like Vin Diesel.Parca ii more like a moob guy.II mai dur si mai cool decat fostul personaj.Sunt curios cum va fi jocul.GG stirea

7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai ideea e ca Max e politist, nu mob guy. eu dimpotriva cred ca vechiul look i se potrivea mai bine. asta numai a politist nu arata. s-a dus dreak inca o franciza. probabil ca la focus groups, ideea de baietzel curatzel si scrobit nu a dat bine comparativ cu cea de macho murdar si puturos. damn focus groups....

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca i se pune o poveste tare in spate, poate sa arate si ca Madonna, ca tot good guy va fi
    Eu zic sa asteptam sa vedem ce poate... cui ii pasa de franciza daca vor face ceva deosebit ?

9. #9 SP
    pai normal ca ii vor pune in spate o poveste pe masura personajului. nici nu ma indoiesc de asta. mie doar imi pare rau ca s-au indepartat de imaginea deja clasica a lui Max Payne si pun pariu ca nici nu mai vedem nivelele alea supra realiste in care Max are tot felul de viziuni sau merge pe o dira subtire de lumina. toate chestiile alea ii dadeau o latura europeana jocului. personajul asta transpira efectiv a actiune asa ca ma astept sa fie un action game bun, insa nu va avea nici de departe calitatea lui 1 si 2. sper totusi sa ma insel pentru ca imi place foarte mult seria asta.

PS eu vreau sa o vad pe Mona Sax.

10. #10 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pai normal ca ii vor pune in spate o poveste pe masura personajului. nici nu ma indoiesc de asta. mie doar imi pare rau ca s-au indepartat de imaginea deja clasica a lui Max Payne si pun pariu ca nici nu mai vedem nivelele alea supra realiste in care Max are tot felul de viziuni sau merge pe o dira subtire de lumina. toate chestiile alea ii dadeau o latura europeana jocului. personajul asta transpira efectiv a actiune asa ca ma astept sa fie un action game bun, insa nu va avea nici de departe calitatea lui 1 si 2. sper totusi sa ma insel pentru ca imi place foarte mult seria asta.

PS eu vreau sa o vad pe Mona Sax.
    Interesanta parerea ta hostile.Oare ar putea exista o pararela (fac aluzie la fizic)intre story-ul din punisher(normal cop se transforma intr-un asasin meticulos si cu sange rece)si viitorul max payne?.Adica cel putin din fizicul noului Max ,cum ziceai si tu,nu prea iti mai vine a zice ca arata a polistist .Si sunt curios cat se va pierde din autenticitatea brand-ului Max payne in favoarea ideei de a fi cat mai comercial.(sincer mie story-ul max payne 1 mi s-a parut captivant)

11. #11 SP
    Member ciypriyan's Avatar

il astept cu mare placere

12. #12 SP
    zaice, asteptam sa iasa si vedem. speranta moare ultima.

13. #13 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    zaice, asteptam sa iasa si vedem. speranta moare ultima.
    Indeed will see.Sa speram ca va fi un joc interesant.

14. #14 SP
    am reusit sa fac rost de scanuri din revista Game Informer de rezolutie mare (2500x1600) pentru cei care vor sa citeasca articolul despre Max Payne 3.
    Attached Images Attached Images 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg

15. #15 SP
    Banned Overlord73's Avatar

16. #16 SP
    Member Cata25's Avatar
    Păi mai bine puneai link-ul de la Game Informer.
    Ăsta adică.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.