Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Order 1886
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
Apropos de drama... sa pun si eu niste paie pe foc: va aduceti aminte cand a iesit Ryse? Cum au sarit toti cat de rahan e consola ca nu poate decat 900p? Si ca tine putin (vreo 7 ore)? Well... aproape 2 ani mai tarziu, vine The Order 1886... cu doar 800p, aproximativ 5 ore de gameplay si bonus black bars. Culmea e ca in loc sa vad aceiasi gameri infocati ca "boicoteaza" jocul... citesc doar despre ce experienta frumoasa si ce super asteptari sunt. E clar... it's because of PrayStation*! Eu unul astept sa ajunga la 50 RON. Maxim!
P.S. Macar la Ryse puteai sa joci extra in arene, multiplayer, etc.
*fanboy rant off
Mersi ca mi-ai adus aminte de Ryse, acum apreciez si mai mult The Order. Mie stii ce mi se pare culmea, ca te deranjeaza chestiile asta in cazul lui The Order, dar in cazul lui Ryse nu te-au deranjat si chiar l-ai cumparat la full price:

Originally Posted by
MonkY
Man, la mine chestia cu "console next-gen" s-a terminat in momentul in care mi-am dat seama ca nu au nicio sansa la 4K (nici X1 nici PS4). Tot ce e mai jos, il pun la categoria "asta e", si daca imi place un joc si imi permit, il cumpar. Daca nu, nu. Eu ma joc linistit si pe Wii in 640 x 480, si pe PC in 2560 x 1600, si pe iPad in 2048 x 1536... am inca o tona de jocuri pe Xbox 360 si PS3 de jucat... de ce n-as lua si ceva cum e Ryse pe Xbox One? Mai ales ca n-am mai jucat de multicel ceva de genul asta. In plus, am vazut cateva trailere la Ryse care mi-au facut "pielea de gaina"... Pt. mine de multe ori asta e suficient

Originally Posted by
MonkY
Ryse face parte din categoria jocurilor "eye-candy" si care sa ofere altceva decat vezi la concurenta (de aici si exclusivitatea). Faptul ca, Crytek n-au fost buni niciodata la story si gameplay, asta e cu totul altceva...

Originally Posted by
MonkY
Dar chiar si asa, cu asteptari putine, eu l-am comandat azi.

Originally Posted by
MonkY
La naiba, jocul asta merita luat si doar pentru grafica si story, mai ales pt. cei carora le place partea istoriei legata de romani. Nu pot sa dau spoilers, dar am ajuns la un moment in care am ramas "wow, this really happened?".

Originally Posted by
MonkY
N-am idee cum vor fi jocurile de acum inainte pe next-gen, dar daca toate vor pleca de la "minimul" oferit de Ryse... i'm sold! Eu daca vedeam jocul asta pe viu, cumparam consola doar pt. el.
Si o corectie mica daca imi permiti. The Order este 1920x800, nu 800p. Deci are o densitate de pixeli mai mare decat 900p.