Quote Originally Posted by legokid220 View Post
jocul a avut de inceput BARI NEGRE . de ce il pangeti acum ? nu va zis clar ca e o experinta cinematica?
Eu am tot sperat ca va fi optional. Sa fiu sincer, inca mai sper - poate printr-un update.
Quote Originally Posted by BlueLightning View Post
Sa inteleg ca tu nu vezi filme daca au bari negre?
Sper ca ai varsta necesara ca sa recunosti diferenta dintre un film si un joc. Aici vorbim despre "The Order 1886 - The Game". Pentru "The Order 1886 - The Movie" va trebui sa deschizi un thread separat.
Au spus clar ca jocul se bazeaza pe poveste si pe a oferi o experienta cinematica mai mult decat pe gameplay...
The Last of Us e foarte cinematic si sa dea naiba daca are bari negre... "Au spus" - asta e tare. Crezi ca ar fi putut recunoaste ca "am fost incapabili sa rulam jocul in 1080p"?
Si nu inteleg ce mai cauti aici daca ai spus ca nu-ti place jocul?
Sa inteleg ca pe threadurile cu jocuri de PS4 nu se accepta decat opinii pozitive si ridicari in slavi? Mi-am spus opinia - nu-ti convine, sari peste! It's a free forum!
Ca sa te iei la cearta sa demonstrezi ce?
Sa demonstrez ca unii au ochelari de cal (stii, nu vad doar inainte) si folosesc unitati de masura diferite (in functie de consola/producator). Bine, nici nu stiu de ce ma chinui...