Inteleg ce spui, insa de cele mai multe ori relansarile astea nu au niciun alt scop decat sa aduca profit producatorului pentru un produs deja lansat. Adica sa vanda acelasi produs in alt ambalaj fara sa ii schimbe nimic. Exemple de genul asta sunt multe. Printre ultimele lansate, Saints Row 4, este complet neschimbat fata de versiunea de PS3, nici macar grafica nu a primit imbunatatiri. Cel putin asta zic baietii pe topicul dedicat. Cum sa nu se enerveze o parte din mine cand vede asa ceva?

Adica nu e de ajuns ca primim COD, Assassins, Fifa si multe altele anual, jocuri care nu primesc nicio modificare de la un an la altul? Si ok, o sa zici ca nu ma obliga nimeni sa le cumpar, cea ce e corect. Problema este insa ca au dat prea multi developeri faliment, iar asta inseamna varietate tot mai putina. Iar situatia a ajuns intr-un asemenea hal incat 80% din jocurile pe care le primim in fiecare an sa faca parte fie dintr-o franciza de genul celor de mai sus, care sa nu aduca absolut nimic nou si sa se bazeze doar pe popularitatea seriei, fie aceste remastered edition.

De aici vine sila mea fata de jocurile astea. Din cauza asta am ajuns sa cred ca gamerii sunt prosti.