daca tot a editat Mayhem, sa o fac si eu, sa nu se supere nimeni. Deci Mayhem, in stirea asta este vorba de un joc de Xbox, prin urmare e normal sa fie in target pentru fanii Xbox. A veni printre ei si a le strica vestea, eventual a le explica faptul ca pe PS4 oricum e ceva mai bun... se cheama fix fanboysm/flame. Oricum ai lua-o, tot asa se numeste. Si ca sa exemplific... am scris o stire recent despre un
joc exclusiv PS4. Acolo nu doar ca n-am vazut niciun fanboy Xbox sa vina sa explice ca exista ceva mai bun pe Xbox One, dar nici pe tine nu te-am vazut sa postezi on-topic (nu spun ca ai fi obligat sa o faci - vroiam doar sa evidentiez modul in care fanbotii PS se baga peste tot off-topic, dar atunci cand cineva posteaza ceva de rau la adresa unui joc sau a consolei lor favorite... crapa cerul, nu alta). Cel mai bun exemplu cazul Ryse vs The Order 1886. Pe threadul de Ryse au venit "expertii" si au explicat cat de rahan e jocul (desi nici macar consola respectiva nu o aveau, daramite jocul), pe cand pe threadul de la The Order 1886, orice critica intemeiata (cum ar fi the ugly black bars) se termina cu flame-uri si cu "plangacisme".
Am ambele console (culmea am mult mai multe jocuri pe PS4 decat pe Xbox One)... ma bucur de jocurile bune atat pe una cat si pe celalalta... dar in ultima vreme multi de pe-aici au inceput sa ma plictiseasca, in special cu indoctrinarea lor. Sunt cei care si cand era PSN Down, ei in loc sa se planga de problema si sa injure pe Sony, cautau sa vada de cate ori a picat si Xbox Live-ul, sa scrie ca "uite, si la ei a fost picat"... Jenant! Eu unul am impresia ca unii au statuie cu Sony acasa... sau sunt platiti, ca altfel e de neinteles. Scuze de off-topic!