Single post: The Order 1886
-
\
L-am terminat si eu dupa aproape 9 ore. Atat de ridicole mi se par unele comentarii, o sa incep si eu cu durerea cea mai mare.
Black bars: Le-am avut 9 ore pe TV si nu m-au deranjat niciodata. As fi preferat full-screen? Clar. Ar fi fost imersiunea mai slaba? Nu cred. Cu toate astea nu le vezi niciodata si nu le consider o problema. Daca jocul ar fi rulat in format 4:3 cred ca as fi fost deranjat, asa insa nu.
Durata: M-am lalait, e clar. Am stat si m-am holbat in departare, am studiat cladiri si obiecte de aproape, am luat la pas tot zeppelinul si am incercat sa merg in fiecare colt posibil in cautarea anumitor nebunii. Daca il alergam cred ca il terminam in 5-6 ore. La urmatorul playthrough probabil ca ma voi grabi mai mult.
Acum lasand astea la o parte, mie mi-a placut jocul. Nu mult, dar indeajuns incat sa consider ca merita jucat. Din punct de vedere grafic, atat artistic cat si tehnologic arata splendid. E ceva de nu e adevarat in anumite momente. E plin de momente Kodak si nu tin minte ultima data cand am facut atatea screenshoturi intr-un joc. E fabulos cum arata uneori. Zicea cineva de muzica in urma cu ceva pagini, dar mi s-a parut mediocra. A fost acolo dar nu s-a remarcat cu nimic din punctul meu de vedere.
Gameplay-ul e meh. Are momente bune, mai ales cand ai ceva arme mai dubioase, dar in rest e doar meh cu mici momente in care nu functioneaza exact cum iti doresti. Dificultatea o consider o gluma, eu nu ma joc pe hard aproape niciodata, dar aici a fost cazul sa recurg la hard destul de repede. Chiar si atunci abia am murit. Nu a fost un challange progresul pentru niciun moment, iar asta desi face jocul mai cursiv, nu e mereu ce vrei. Si ca tot zic de cursivitate, parca lipseste prea des. Totul e ca un rollercoaster. Actiune din plin ca apoi sa urmeze 5-10 minute de mers aiurea pe strazi si urcat pe cladiri si scari doar ca jocul sa iti arate cat de bine arata. E ca si cum ai o gagica fotomodel si incerci sa treci la actiune. Ea in schimb iti arata la tot pasul poze din revistele in care a pozat. Tu vrei actiune si ea vrea doar sa iti arate cat e de grozava. We get it, jocul arata superb, dar nu trebuie sa fie asa in your face cu treaba asta. E genul de joc care se bazeaza prea mult pe vizual incat la celelalte capitole parca nici nu incearca sa fie ce trebuie. Intri intr-un nivel si personajul principal zice: Ok, mergem mai departe, dar nu omoram pe nimeni! Ghici ce faci tot nivelul ala? Omori pe toata lumea. Good story & writing right there 
Ma iau mult de joc, asta pentru ca putea fi mai bun, dar e de un 7,5-8/10 dupa parerea mea. Grafica si imersiunea in lumea jocului e indeajuns incat sa salveze situatia de cele mai multe ori. Bag mana in foc ca al doilea joc din serie o sa fie exact ce trebuie.