Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 34 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 581 to 600 of 678

Thread: The Order 1886

  1. #581 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu inteleg, ce e rau in a vinde jocul la o zi-doua dupa ce l-ai cumparat?

  2. #582 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    O statistica cu cate persoane bombane pe seama jocului fara sa-l fi jucat 1 minut ar fi interesanta, bordere, cutscenes, mustaciosi, prea scurt, draci-laci
    Eu cred ca pe banii lui munciti, oricine poate comenta despre un joc. Daca-l pirata iti intelegeam doleanta. Cat despre cine si cat a jucat, e greu de spus... ca nu poti sa stai sa-i verifici pe toti. De aceea consider ca e aiurea ca in ziua de azi un joc sa nu aiba un amarat de demo.
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Nu inteleg, ce e rau in a vinde jocul la o zi-doua dupa ce l-ai cumparat?
    Iti dai seama ca asta "ajuta" la vanzari, nu? Cele 500,000 sunt deja probabil 2,000,000 posibile unitati vandute (sau poate chiar mai multe). Intr-o saptamana, luat si re-vandut de 3-4 ori... that's bad for business. Nu o zic cu rautate, ci spun doar ca nu e un model de business de urmat.

  3. #583 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    poate daca l-ar face mai lung sau ar avea rejucabilitate sau ar fi mai ieftin lumea l-ar tine mai mult de un playtrough
    asa si-au dat singuri cu tesla'n...

  4. #584 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu stiu ce experiente aveti voi, dar eu din cate am vazut de exemplu in state unde e cea mai mare piata de gaming, lumea nu cumpara SH si nu prea vinde jocuri, foarte rar le vand la gamestop si atunci prin buy-back. si tind sa cred ca acest model se aplica si in tarile mai bogate din europa si in japonia. la noi in tara e alta treaba si oricum, pana la urma orice joc SP va fi vandut de cineva la un moment dat. repet, vom vedea saptamanile urmatoare, dar avand in vedere ca este o generatie noua de console si un ip nou, daca vand peste 1.5-2 milioane de unitati cred ca vor fi multumiti.

  5. #585 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu stiu ce experiente aveti voi, dar eu din cate am vazut de exemplu in state unde e cea mai mare piata de gaming, lumea nu cumpara SH si nu prea vinde jocuri
    Inseamna ca tu nu ai auzit de ebay. Stai tu linistit ca se vand si cumpara SH-uri acolo in draci. Am cativa amici in State si nu cred ca si-au cumparat vreodata un joc sau un film sigilat, ca sa nu spun ca si pirateaza in draci. Ba chiar fac misto de mine cand vin pe in vizita si-mi vad colectia de originale, spunand ca noi romanii suntem prea bogati

    ---------- Post added 11-03-2015 at 23:59 ----------

    Am exagerat putin. Am vorbit acum pe facebook cu unul dintre cei din State si a recunoscut cu greu ca are 3 jocuri originale pe care le tine pentru schimb si inca 2 pe care se joaca in multiplayer. In rest numai SH-uri de pe ebay, gamestop si altii. Imi zicea ca are un local store detinut de niste arabi unde jocurile vechi au de obicei intre 4.99$ si 9.99$ iar cele noi intre 14.99$ si 19.99$. A promis ca o sa se uite cand trece dupa The Order 1886. Chiar sunt curios.

  6. #586 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Lasati scandalul guys, la 12 ron cat am dat pe el majoritatea de aici (asta daca o sa-l si primim ofc) consider un joc foarte reusit, cu black bars, fara, cu cut scenes, fara, I don't care to much.
    La 3 dolari ce vrei mai mult bre??? Pomana, nu altceva

  7. #587 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scuze pentru intervenție, eu nu am nimic cu el, discutam în contradictoriu. Sau nu am voie sa emit păreri?
    Un coleg a spus ca e bine sa îți spui părerea după ce încerci jocul, eu am spus ca MonkY nu a încercat jocul, cel puțin nu pana acum câteva zile. Eu așa știu Îmi cer scuze daca vă simțiți ofensați. Partea cu Flavius nu o cunosc in totalitate si nici nu îmi place bârfa.

  8. #588 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    L-am terminat si eu dupa aproape 9 ore. Atat de ridicole mi se par unele comentarii, o sa incep si eu cu durerea cea mai mare.

    Black bars: Le-am avut 9 ore pe TV si nu m-au deranjat niciodata. As fi preferat full-screen? Clar. Ar fi fost imersiunea mai slaba? Nu cred. Cu toate astea nu le vezi niciodata si nu le consider o problema. Daca jocul ar fi rulat in format 4:3 cred ca as fi fost deranjat, asa insa nu.
    Durata: M-am lalait, e clar. Am stat si m-am holbat in departare, am studiat cladiri si obiecte de aproape, am luat la pas tot zeppelinul si am incercat sa merg in fiecare colt posibil in cautarea anumitor nebunii. Daca il alergam cred ca il terminam in 5-6 ore. La urmatorul playthrough probabil ca ma voi grabi mai mult.

    Acum lasand astea la o parte, mie mi-a placut jocul. Nu mult, dar indeajuns incat sa consider ca merita jucat. Din punct de vedere grafic, atat artistic cat si tehnologic arata splendid. E ceva de nu e adevarat in anumite momente. E plin de momente Kodak si nu tin minte ultima data cand am facut atatea screenshoturi intr-un joc. E fabulos cum arata uneori. Zicea cineva de muzica in urma cu ceva pagini, dar mi s-a parut mediocra. A fost acolo dar nu s-a remarcat cu nimic din punctul meu de vedere.

    Gameplay-ul e meh. Are momente bune, mai ales cand ai ceva arme mai dubioase, dar in rest e doar meh cu mici momente in care nu functioneaza exact cum iti doresti. Dificultatea o consider o gluma, eu nu ma joc pe hard aproape niciodata, dar aici a fost cazul sa recurg la hard destul de repede. Chiar si atunci abia am murit. Nu a fost un challange progresul pentru niciun moment, iar asta desi face jocul mai cursiv, nu e mereu ce vrei. Si ca tot zic de cursivitate, parca lipseste prea des. Totul e ca un rollercoaster. Actiune din plin ca apoi sa urmeze 5-10 minute de mers aiurea pe strazi si urcat pe cladiri si scari doar ca jocul sa iti arate cat de bine arata. E ca si cum ai o gagica fotomodel si incerci sa treci la actiune. Ea in schimb iti arata la tot pasul poze din revistele in care a pozat. Tu vrei actiune si ea vrea doar sa iti arate cat e de grozava. We get it, jocul arata superb, dar nu trebuie sa fie asa in your face cu treaba asta. E genul de joc care se bazeaza prea mult pe vizual incat la celelalte capitole parca nici nu incearca sa fie ce trebuie. Intri intr-un nivel si personajul principal zice: Ok, mergem mai departe, dar nu omoram pe nimeni! Ghici ce faci tot nivelul ala? Omori pe toata lumea. Good story & writing right there

    Ma iau mult de joc, asta pentru ca putea fi mai bun, dar e de un 7,5-8/10 dupa parerea mea. Grafica si imersiunea in lumea jocului e indeajuns incat sa salveze situatia de cele mai multe ori. Bag mana in foc ca al doilea joc din serie o sa fie exact ce trebuie.
    Attached Images Attached Images 11044522_1558517077733558_445735049002873408_n.jpg 1908452_1558517194400213_2582937004883375757_n.jpg 10995881_1558517051066894_6468740757806622826_n.jpg 10590596_1558517104400222_3158416067429328847_n.jpg

  9. #589 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    destul de corecta viziunea ta

  10. #590 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    As fi preferat full-screen? Clar. Ar fi fost imersiunea mai slaba? Nu cred.
    Ha ?! Pe sistemul, nu cred ca ar fi fost rau daca era bine.

  11. #591 SP
    Member dtancu's Avatar
    L-am terminat si eu însă per total m-a deprimat. Finalul e banal, nici nu poti numi boss ceea ce dovedești la sfârșit sau poate fi numit un QTE boss...

  12. #592 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    acum l-am terminat si eu ,mie mi-a placut ,daca si asta e un joc prost ar fi cazul sa ma las de jocuri

  13. #593 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    L-am terminat si eu însă per total m-a deprimat. Finalul e banal, nici nu poti numi boss ceea ce dovedești la sfârșit sau poate fi numit un QTE boss...
    Te-a deprimat sau dezamagit? Nu vad cum sa te deprime un joc

  14. #594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe mine m-a deprimat Valiant Hearts, finalul jocului

  15. #595 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ala e...


  16. #596 SP
    Junior Member bogdanopolis's Avatar
    Am terminat si eu jocul săptămana trecută si voiam sa scriu câteva impresii. Am plecat din start cu gândul ca nu ma voi lasa influențat de nici o părere negativă citită.
    După ce am terminat jocul pot sa spun ca m-au cam deranjat cinematicsurile, parca prea multe, hop jucai puțin , bagă un video, chiar si pentru a deschide o USA sau ceva banal, parca totuși prea exagerat sau cel puțin asta m-a deranjat cel mai tare, mai ales ca te scoteau si din game mode si hop deodată te împușca unu.
    Alta chestie puțin frustranta pentru mine era ieșirea din cover mode, uneori parca nicicum nu asculta la comenzi.
    Black bars nu m-au deranjat, daca se putea si fără ele era si mai bine :-)
    In rest mie mi-a plăcut jocul si povestea, chiar daca nu au răspuns la câteva întrebări cheie ,e clar ca au lăsat loc de continuare.

  17. #597 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Continuati va rog discutiile despre Emag pe topicul http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/. Postarile au fost mutate toate acolo.

  18. #598 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Continuati va rog discutiile despre Emag pe topicul http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/. Postarile au fost mutate toate acolo.
    Man, eu cred ca daca facem asa, o sa iasa varza pe threadul acela. Ca exemplu acum se discuta acelasi lucru (cand vine, de unde l-au cumparat, and so on) despre Bloodborne. Daca se muta si posturile acelea, nu o sa mai inteleaga nimeni despre ce joc e vorba. La un merge o sa reiasa ca Bloodborne e la 12 RON, sau ca The Order vine de la eMag...

    Stiu, nu e chiar OK sa vezi zeci de posturi despre "voua v-a venit The Order de la eMag?", insa cred ca totusi e on-topic. Nu stiu, poate ar trebui un poll pentru asta, sau o discutie cu echipa sa stabilim cum procedam de acum incolo. Eu prefer sa le las la locul lor... dar s-ar putea sa fiu in minoritate.

  19. #599 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ori e varza acolo ori e varza aici pe topicul jocurilor. Eu zic mai bine acolo decat aici.

  20. #600 SP
    Member tzuik's Avatar
    Am terminat și platinat și eu aseară The Order: 1886. În vreo 7-8 ore, și asta scormonind după collectibles și holbându-mă la toate detaliile. Ca grafică, sunet, muzică și voice acting este impecabil. 10/10. Dar la restul… părțile și așa rare de gameplay sunt un cover based shooting la cel mai rudimentar nivel, iar povestea este atât de nedezvoltată încât nici nu mă pot pronunța dacă e bună sau rea. E ca și cum aș judeca un serial doar după primul episod. Așa cum e acum este doar o serie de situații, excelent jucate și prezentate, ce-i drept, dar la finalul și așa în pom al jocului rămân în aer prea multe „ce”-uri și „de ce”-uri.

    Ca stil de joc l-aș clasa undeva între Heavy Rain și Uncharted, doar că alea cel puțin aveau bunul simț de a fi ori mai lungi, ori de a avea o parte de multiplayer. După ce că nu le are pe niciuna, The Order mai are și o rejucabilitate egală cu 0. Nu că mi-ar displăcea jocurile scurte sau cinematice, dar măcar să fie și la un preț pe măsură.

    Părerea mea e că jocul a fost promovat prost. Motiv pentru care și-a primit și niște review-uri mult prea dure. Dacă se punea mai mult accentul pe faptul că este un joc scurt, cinematic și story-driven, și poate dacă mai tăiau și juma’ din prețul de lansare… altfel ar fi stat lucrurile.

    Cu toate astea, per ansamblu, sincer, mi-a plăcut. Și nu doar pentru că am dat 12 lei pe el. Dar dacă aș fi dat 259, probabil aș fi fost în rage mode acum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 34 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 18-02-2015, 12:52
  2. Replies: 0 Last Post: 20-02-2014, 12:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts