Single post: Cu cați bani aș putea vinde un 360?
-
Senior Member
Eu mi-am dat xboxul 360 luna trecuta cu 800 de Ron, ce-i drept am vrut sa scap repede de el, si nu am vrut sa ma complic cu vanzarea pe bucati. Un pret mai spre piata era probabil 1000 Ron. Jos Copy-paste din anunt:
"Vand xbox360 250 GB+kinect+acesorii+jocuri
A venit vremea sa imi dau si eu xboxul, intrucat nu ma mai joc pe el. Il dau impreuna cu jocurile din poza(Dead Space este sigilat, Prototype 2 este Collector`s). Consola este din 2011, este varianta de 250 de GB, lucioasa. Consola merge fara probleme, singurul inconvenient fiind ca este luata din UK, deci are stecher de UK(voi da si adaptorul folosit de mine). Consola nu a fost modata niciodata, evident, si vine la pachet cu 2 controllere + play and charge kit, suport de kinect pentru TV, casti pentru chat online, cablu HDMI. Pret:
-pachet complet -820 Ron
-consola+kinect+ accesoriile 720 Ron
-Jocurile - 200 Ron
Jocurile erau in jur de 25 la numar"
Probabil in cazul tau vei lua 1000 sau 1100 pe tot pachetul, sau mai mult daca te chinui sa dai jocurile separat. Trebuie sa te gandesti ca e generatia de console veche, lumea nu mai investeste o groaza de bani pentru asta, ci cepntru genratia actuala.