Intrucat Motorstorm 2 ne bate la usa deoarece apare in Octombrie anu' asta, iar demoul deja a aparut, m-am gandit ca merita un thread.

Doar ce am jucat Motorstorm 2, si sincer, mi-a placut enorm. Si eu care credeam ca nu o sa mai suport nici un pic de Motorstorm ( am jucat cateva sute de ore cred ).
Ai de ales intre doua moduri: singleplayer sau splitscreen, insa pe aceeasi harta: Rain God Spires, si poti alege una din cele trei vehicule: motocicleta, racing truck sau MONSTER TRUCK ( evident cu asta am mers prima data ).

Totul merge mult mai smooth, cand explodezi ai optiunea de a da skip - dupa o secunda -, de asemenea ai doua trickuri valabile: bunny hop si duck ( evident, pentru ATV-uri si motociclete ), iar soundtrackul e bestial. Un singur lucru m-a deranjat: cateodata atingeam doar putin si destul de incet ceva si explodam. De fapt, nici nu explodam, doar sareau cateva piese ( neimportante - capota, usa ) sau doar cadea soferul de pe motocicleta. Un alt lucru foarte minor insa, e ca atunci cand saream de pe o rampa la o inaltime mai maricica, am vazut ca muntele avea niste texturi mai incetosate. Insa na, asta e doar nitpicking.

Motorstorm 2 is the ****. Disregard that, nu e chiar the ****. Dar e bun pentru un demo.