Single post: DiRT 2 pe PC amanat
-
Admin
Eu inca mai joc chestii pe 8 bits... and love'em. Nu zic ca nu apreciez grafica la un joc bun, dar mi se par atat de booring sa vii cu specificatii tehnice de PC pe forum de console... Aici oamenii se joaca, se relaxeaza, nu-i doare de paralelism, multithreading si alte chestii d-astea. Omul descarca jocul sau introduce disk-ul... apasa Start si gata. De-asta si moare gamingul pe PC. S-a plictisit lumea de mambo-jumbo d-asta cu placi video de n GB pe care le arunca la gunoi anul viitor... Nici pana in ziua de azi majoritatea gamerilor nu stiu ce inseamna CELL sau CPU cu 3 core-uri custom... and they don't really care. Ca drept dovada stau cei care joaca Gears of War 3 si Killzone 2 non-stop... cei care joaca Little Big Planet si Metroid... care se distreaza cu prietenii in party games...
P.S. A nu se intelege gresit, o luasem si eu intr-o perioada pe aratura ca si tphase mai sus. Din fericire, m-am trezit la realitate. Dar e bine ca mai sunt si unii ca el, care dau 20 de milioane pe o placa grafica si joaca piratate... cam asta inseamna gaming pe PC lately. Torrents si placi video...
Si acum back on topic, ca o sa transformam si topicul asta in PC vs Console, si deja mi-e scarba sa-i tot banez clonele lui tphase, care azi imi umple frigiderul si maine e cel mai bun prieten al omului... Norocul lui e ca s-ar putea sa inchidem site-ul la finishul lunii si nu mai are pe cine sa "iubeasca" atat de mult...