Single post: Noul OnePlus 3 vine cu 6GB RAM!

  1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    Noul OnePlus 3 vine cu 6GB RAM!

    Nu mai era mult pana sa o vedem si pe asta, 6GB RAM intr-un telefon. Baietii de la OnePlus, care s-au remarcat pana acum prin campaniile de marketing deosebite, produse de calitate si poate cel mai important, preturi bune, au facut un mare pas inca odata. Noul OnePlus 3 vine cu specificatii de top, printre care si cei 6GB RAM, la un pret imbatabil de 400$ si renuntand in sfarsit la sistemul de invitatii. In felul acesta, oricine isi doreste un OnePlus 3, il poate comanda direct de pe site-ul oficial (trimit si in Romania).

    Telefonul este o evolutie subtila a lui OnePlus 2, de aceasta data avand o constructie din aluminiu, cel mai nou procesor Qualcomm, Snapdragon 820, 6GB RAM si in standard 64GB spatiu de stocare. Senzorul de amprente se intoarce, impreuna cu portul USB Type-C si dual sim slot. Dupa discutiile din jurul lui OnePlus 2, NFC se intoarce si avem si Bluetooth 4.2 impreuna cu cel mai nou standard Wi-Fi. Daca este o dezamagire la specificatiile acestui telefon, acesta poate fi considerata ecranul, care la 5.5" a ramas doar FullHD cu 410PPI. Partea buna este ca foloseste tehnologie de tip AMOLED care ar trebui sa ajute atat la randarea unor culori mai placute, avand in acelasi timp si un consum mai mic.

    Camera foto a ramas neschimbata la o privire simpla, 16MP, 1.12 µm f/2.0 cu IS si capabilitati de inregistrare in 4K la 30fps si 720p la 120fps. OnePlus insa se lauda cu un bitrate simtitor mai mare fata de competitie, chiar si fata noile Samsung S7. Camera frontala are 8MP, 1080p cu fixed focus.
    Attached Images Attached Images oneplus.jpg