Quote Originally Posted by Hazer View Post
Daaa, e fantastic! De cand am aceste cauciucuri montate pe stickuri mi s-a schimbat experianta gameristica drastic.. ma simt in control mai ceva decat cu o tastatura si un mouse. Da bine, "pentru muritorii de rand nu este nicio diferenta" ca sa-l citez pe autorul threadului.
Chill cățel. Ce e? Ti-am insultat neintentionat mediocritatea? Recomand un produs care intradevar functioneaza pt mine. Esti liber sa ignori sugestia mea si sa postezi in alta parte. Pff.

Quote Originally Posted by blondutzu View Post
fie iti iei un controller dedicat (SCUF/Elite de la xbox), fie iti vezi de treaba.
Tu compari un produs de £120 cu unul de £18 cat am dat pe setul asta. Priveste lucrurile asa: Cu doar £18 te alegi deja cu 2 caracteristici ale controller-ului scuff, si anume \Scuf grip si thumbstick mai inalt si cu aderenta mai buna pt o fractiune din pret. Tu chiar crezi ca nu te alegi cu nici o imbunatatire si le-am luat pt aspect.

Quote Originally Posted by Vimpely View Post
Se simte diferenta in jocurile FPS ?
Da, sigur. Probat in Battlefield. Stick-ul stang e instant o imbunatatire, Stick-ul de aim o sa iti para ciudat pt cateva ore. Asta pt ca inaltimea la stick creste putin si asta creaza rezistenta mai mica atunci cand il misti. Insa aceeasi schimbare iti ofera o raza de actiune mai mare la stick, implicit acuratete mai buna. Heh, sper