Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cont PSN furat de vasilefzr
-
Member
@3ndr3 Nu sunt aici sa te judec si chiar imi pare rau de cele intamplate.
Dar totusi nu pot sa nu ma intreb. De ce nu i-ai spus baiatului ce pericole il pandesc pe internet. Vedeam inainte atatea cazuri pe la americani, cu indivizi pe internet care au furat conturi, bani, poze si multe altele, distrugand vietile atat a parintilor cat si a copiilor. Si imi spuneam mereu ca asa ceva nu are cum sa se intample la noi. Suntem trecuti prin prea multe, ca sa fim pacaliti in acelasi fel. Si din pacate iata ca se intampla.
Acest vasilefzr are cont la noi? Pentru ca eu nu l-am gasit. Ma gandeam ca puteam sa aflam ceva...
Politia poate sa intre pe fir cumva? Ai pastrat mesajul in care iti cere 20 Euro contra accesului la cont?
Sa inteleg ca nu ai avut contul protejat prin verificarea in 2 pasi? sms prin tel, etc.
Asa cum s-a mai spus, intra in contact cu Sony.
@Espiritus Eu inteleg ce ai vrut sa spui. Dar totusi, a spus baiatului meu, nu a copilului. Despre ce varsta vorbim pana la urma.
Eu unul imi aduc aminte si acum, ca pe la 13 ani vedeam filmele la video, pe ascuns, cu Rambo, Terminator, Conan, Red Sonja... La 14 ani vedeam pentru prima data filme pentru adulti. Si tot cam atunci aparuse la netcafe-uri Carmaggedon (pe langa Diablo si CS) si spulberam in joc toti oamenii care ii gaseam pe strazi cu masina.
Totusi... nu am ajuns un pervers, delincvent si nici nu am intentii criminale la volan