Single post: Proiect Aquamonk
-
Admin
g.g ai dreptate. Dar, m-am obisnuit cu algele deja... daca nu apar chiar stau si ma gandesc sa nu fie vre-o dereglare in acvariu 
In plus, daca as ramane fara alge, ce-ar face 9 otto, 2 sae si 3 ancistrusi ? Ar sta la coada la mancare, si nu le place 
nightprowler eu nu-l fac pentru pimpi. Il fac pt. mine si Cris. Ah, si pentru pestiuci, normal. De-abia astept sa le studiez comportamentul din noul acvariu. Pun pariu ca tetrazonele vor face cateva ture de bazin disperate de atata spatiu... ca botia vor incepe din secunda doi sa-si sape noi culcusuri, ca ancistrusii se vor lupta pe noile spatii "verzi". Neonii sunt curios ce zona a acvariului isi vor alege. Iar nucile, clar sunt ale rechinasilor... Beta e cel mai fericit, pentru ca el are toata partea superioara. Si cum deja am mai primit un lotus... o sa aiba pe unde sa se "ascunda" 
Faptul ca sunt tipicar si ca nu-mi place sa vad probleme, e din pacate defect profesional. Insa cu ajutorul lui g.g si aquadan eu zic ca am realizat ceva frumos. A muncit azi g.g la el de i-au sarit capacele, dar am reusit pana la urma sa punem si forex-ul. Mai am de prins lampa de sus, de montat si celalalt filtru, si gata... incepe "transbordarea" de plante si pesti. Aleluia !