Single post: Project CARS 2
-
Senior Member
Am jucat 15 minute in dimineata asta cu volan T300. Am condus doar Bmw 1M cu cutie manuala, din pacate am setat asistarea pe „authentic„ si mi s-a parut cam limitata masina. O sa incerc si fara . Setup-ul standard al volanului nu m-a satisfacut, nu simt mai nimic in volan legat de suspensie sau de circuit. In schimb Force Feedback-ul e puternic, poate asta acopera celelalte perceptii. Am redus putin, o sa mai incerc dupa-amiaza sa gasesc ceva care sa ma aduca mai aproape de AC pe care il am ca etalon deocamdata.
Impresii:
Grafica circuitelor putin spalacita
Grafica masinilor foarte frumoasa
Multe detalii pe ecran (timpi, pozitie, viteza, assist-uri, pneuri, presiune, temperatura etc)
Sunetul per total este bun, ma enerveaza doar sunetul cauciucurilor, care seamana foarte mult cu DriveClub (nu e neaparat un lucru rau, dar imi aduce aminte de jocul asta pe care il consider un joc arcade cu o grafica foarte buna - Oare de ce nu exista jocul perfect ?). Iar scartait de cauciucuri o sa auziti din plin. La orice frana, orice curba mai stransa, incepe schelalaitul....
Multe masini, multe optiuni de configurare, inclusiv la vreme, progresul vremii etc.
Ce m-a deranjat a fost comportamentul masinii pe ploaie. Nu mi-a parut foarte natural... Orice accelerare peste 1/2 din cursa acceleratiei, indiferent cat de progresiv accelerezi sau cum ai virat volanul (chiar si cu volanul drept) se transforma intr-un dans din stanga in dreapta al spatelui masinii si se termina intr-o rasucire sau intr-o reducere drastica a vitezei daca intrerupi acceleratia (asta in timp ce oponentii AI circula cu o viteza mai mare pe ploaie. poate e de vina tot setup-ul). Efectul de ploaie e frumos, masinile arunca apa, ai stergatoare cu 2 viteze functionale, se vad baltile pe traseu, se aduna apa, se formeaza o linie ideala care se va usca mai repede, etc)
Ca o prima concluzie ... e un joc cu mult potential, d-abia astept sa il descopar si sa rezolv din setari, lucrurile deranjante.
PS. Folosesc PS4 Pro si un TV full hd, fara HDR sau alte minunatii
---------- Post added 22-09-2017 at 23:20 ----------
Revin cu precizari: am reglat volanul si pot sa spun ca e total alt joc. Am jucat 5 ore si e peste celelalte jocuri
Sent from my iPad using Tapatalk