Scafi, nu numai tu ai problemele acestea in calificari. Toata lumea le are. Eu unul am si renuntat sa le mai fac. Nu este singura sectiune care trebuie revizuita la acest joc.
Nu stiu, dar am vaga impresie ca in colectivul celor care au conceput si creat acest joc, sunt cativa idioti. Deci, vezi care sunt neregulile in project cars 1,..... de ce le mai ai si in project cars 2?
Cand ma refer la idioti, ma refer in special la cel care a avut ideea cretina, de a stabili ca unele curse din campionatele de cariera, sa se desfasoare iarna, pe zapada. Ce sa zic?..Naucior! Cine mama naibii a mai pomenit curse de viteza pe circuit (campionat GT3), iarna pe zapada? Complet absurd! In plus, la startul in asemenea cursa, indiferent de pneurile si setarea masinii, nu am putut sa o controlez de loc, in timp ce oponentii AI, zburau pe langa mine de parca aveau pneuri soft slick si erau pe pista uscata.
In fine, decizii dubioase de a face un joc mai fun, in conceptia unora pentru care probabil jocurile simulator de curse auto, sunt in aceeasi categorie cu rpg-urile.
Pe zi ce trece, descopar tot mai mult ca project cars 2 nu este ce as fi vrut eu sa fie, un simulator de curse in adevaratul sens al cuvantului. Au incercat ei ceva, dar in mare parte nu le-a reusit.