Single post: Star Wars Battlefront 2
-
Member
Pai asta am spus și eu. Ca a scăzut costul de Development pentru ca a scăzut și prețul jocului. 60 de USD in 2007 nu sunt același lucru cu 60 de USD in 2017. Dar prețul e același, nu a crescut, tot 60 USD costa un joc. Au trebuit sa taie de undeva și au tăiat de unde doare mai tare. In loc ca jocurile sa evolueze sau sa rămână la fel măcar la nivelul anului 2007 ca și conținut( jocul de baza) crescând prețul treptat sau la 65 și după la 70 pana in 2017, ei au tăiat din experiența importantă și au adăugat “conținut extra” prin DLC, skinuri, arme noi, season pass etc. Mai nou vor bani și sa progresezi pentru ca au văzut ca le merge. A scăzut prețul de Development pentru ca a scăzut și încasările lor dacă ne referim strict la cei 60 la lansare. Ei aici intr-adevăr mint, e o scuza pentru a cere bani pentru microtranzactii. Intr-adevăr încasează mai puțin, dar și cheltuie mai puțin, dar încasează suplimentar din Microtranzactii și fac mult mai mult decât înainte.
De exemplu, eu as fi de acord sa dau 80 USD/E pe un joc pentru ca înțeleg ca sunt alte costuri fata de 2007. Dar atunci am pretenții la varianta full cu toate extrasele și la un joc terminat, fără bug-uri și sa nu ma simt prost după ce am cheltuit 60e ca trebuie sa cheltui inca 5 dacă vreau harta aia, inca 20 peste 6 luni dacă vreau expansion( care a fost probabil scos din varianta de baza), alți 10 dacă vreau sa deblochez personajul X sau zeci de USD/ E dacă vrea sa fiu competitiv intr-un joc online. Pe principiul acesta nu o sa mai ai nicio motivatie sa te joci dacă progresia in joc sau competitivitatea online este puternic influențată de câți bani reali cheltui in joc.